الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی چیزاش با منطقم جور در نمیاد اگه ذات مرد اونجوریه چرا تو کشورهای خارجی این همه آزادی هست کسی به ...
منم یه مدت به اینا فک میکردم دیگه نه، بعدم اینو بگی میگن خارج تجاوز که اولا هیچ توجیهی نداره همه جا هم هست تو ایرانم کم نیست والا کاری بچه و بزرگ و پسر و دختر و با حجاب و بی حجابم نداره
ببین من خودم همین بودم چون قدبلندم و لاغر وقتی تیپ بزنم میترکونم بعد فکر کن چادر بزاری اصلا ...
میخوام برم چادر ساااده بدون کش بخرم ببینم چجوری میشم من قدم کوتاهه با چادر خیلی زشت میشم سنمم کمه همسنامو میبینم با مانتو هستن من تا ۱ ماه عصبی میشم وقتیم با مانتو هستم زن چادری ببینم تا چند روز حسرت ب دلمه😭
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
زمان میبره ولی قطعا به یقین میرسید، من خودم قبلا اعتقاد داشتم رعایت میکردم ولی خیلی وقته اعتقادی ندا ...
چطور میشه آدم اینجور میشه؟
من خواهرم چادری و حجابی سفت و سخت بود الان چند سال دیگه نداره یعنی بی حجاب نیست ولی مدت عکساشو توی اینستا بدون حجاب گذاشت
بیرون میره موهاش بیرونه لباساش تنگن یکم
ولی هنوز سر نماز و اعتقادش هست بهتر از منه که بی نمازم
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بگم سر کن شما عذاب وجدان میگیری و در جنگ دائم با دلت و ایمان ت میمونی ، خدایی فتوا دادن برای دیگران سخته ، فقط هر چی بودی و شدی حجاب نیکو داشته باش ، چون جایی حدیث دیدم که زنی که حجاب نیکو داشته باشه رستگار میشه