خیلی وقت بود تاپیک معرفی_کتاب# نزده بودما.دلم تنگ شده بود.
خب خب خب، کتاب اول:

بادبادک باز
نوشته خالد حسینی
داستان درباره دوتا پسر افغانستانیه.یکی امیر از قوم پشتون، ارباب و اون یکی حسن از قوم هزاره،نوکر.علاوه بر روابط ارباب و نوکری رابطه دوستی هم بین این دو نفر برقراره. اما مصیبتهایی مثل پیامدهای نژادگرایی، روسیه، جنگ داخلی و طالبان این دونفر رو برای همیشه از هم جدا میکنه و مسیر زندگیشون رو تغییر میده.
تجربه شخصی:
من اسم این کتاب رو زیاد شنیده بودم اما مشتاق خوندنش نبودم.به دو دلیل؛اول اینکه موضوع افغانستان برام جذاب نبود و دوم اینکه قاطی شدن مسائل سیاسی با یه داستان رو کسالتبار میدونم.ولی وقتی به اصرار یکی از آشنایان فقط دو فصل از این کتاب رو خوندم دیگه نتونستم بذارمش زمین.😅من این کتاب رو در کمتر از بیست و چهار ساعت تموم کردم! پس شما هم اَه و اوه نکنید😁
و اما کتاب دوم:

هزار خورشید تابان
باز هم از خالد حسینی
داستان این یکی کتاب درباره دوتا زن افغانه.یکی مریم که فرزند نامشروع یه مرد ثروتمنده و اون یکی لیلا که از پسر موردعلاقش صاحب فرزندی نامشروع شده.دست سرنوشت با وقایعی مثل روسها،جنگداخلی و بعدش طالبان زندگی اونها رو به هم گره میزنه.
ببینید،نویسنده کتاب اصلا نمیخواد آهوناله کنه،ماجرا رو سوزناک کنه،هی بهش پیازداغ بزنه،یه جوری نمک به زخم بدبختیها بپاشه که صفحات کتاب شور بشه یا غدد اشکیتون رو تحریک کنه.فقط یه داستان رو تلخ و تا حدودی تکاندهنده ولی جذاب رو روایت میکنه.
هیچی دیگه...این کتابا رو بخونید و مثل من از خوندنشون کیف کنید.همین☺️