سلام مامانا. پسرم دوسال و نیمشه. چندروزه حدود ده روزه که شروع کردم از پوشک بگیرمش. البته پوشک بهش میبندم میبرمش دستشویی جیش میکنه دوباره میبندم ولی اصلا نمیگه جیش دارم خودم میبرمش فقط. فاصله دستشویی کردناشم خیلی کوتاهه😪. انگار بلد نیست کنترلش کنه. من چکار کنم اخه! باعرض معذرت برای مدفوعشم اصلا همکاری نمیکنه و اونو فقط تو پوشک کارشو میکنه. بهش گفتم اگه تو دستشویی کارشو بکنه جایزه میگیره گوش میده ولی عمل نمیکنه😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه دیگه ، من یهویی تو یه روز پوشکو حذف کردم ، تند تند میبردم دستشویی، کم کم فاصله بین دستشویی بردنشو بیشتر کردم ، از یه ربع رسوندم به ۲۵ دقیقه ، بعد ۴۰ دقیقه ، بعد یک ساعت ، کم کم فاصله رو بیشتر کردم که یاد بگیره خودشو نگه داره... اول کنترل کردن و یاد گرفت ، بعد یاد گرفت خودش بره دستشویی
خب این نشون میده هنوز آمادگیشو نداره ، شما الان فقط خودتو اذیت میکنی آخرم موفق نمیشی و غصه می خوری. ...
بنظر شما کی و چجوری از پوشک بگیرمش!؟
خیلی باهوشه و خیلی بیشتر از هم سن و سالاش میفهمه و دقت داره ولی منم احساس میکنم آمادگیشو نداره ولی از طرفی میبینم که هم سن و سالاش زودتر از پوشک گرفته شدن و اکثرا راحت اینکارو کردن.
خب باید هر ۲۰ دقیقه ، یا همون نیم ساعت ببریش دیگه...انقد باید این کارو کنی تا عادت کنه که خودش بره د ...
اخه یه روز اینکارو کردم احساس کردم بچه استرس گرفته. شاید باورتون نشه ولی ب فاصله ده دقیفه بعد از دستشویی شلوارشو کثیف کرد و من دیگه ادامه ندادم. البته اون موقع یک ماه قبل بود
پسر منم ۲سال و نیم بود ، اصلا نه حرف میزد ،نه حرفامونو متوجه میشد... ( الآن ۴سال و نیمشه و هنوزم حرف نمیزنه و حرفامونو نمیفهمه ، مشکل تاخیر درک و گفتار داره ، میبرمش کاردرمانی) ولی خب واسه دستشویی بردن و یاد دادن بهش اصلا ناامید نشدم ،چندماه خودم بردمش تا بالاخره عادت کرد و یاد گرفت
بنظر شما کی و چجوری از پوشک بگیرمش!؟ خیلی باهوشه و خیلی بیشتر از هم سن و سالاش میفهمه و دقت د ...
اولین نشونه ی آمادگی اینه که پوشکش شب تا صبح خشک باشه ، بعد اینکه بچه رو با هیچکس مقایسه نکن ، یکی میاد میگه من بچمو یکسالگی از پوشک گرفتم ، وای مگه تو هنوز پوشک میکنی! به حرف بقیه توجه نکن .
وقتی که آمادگیشو پیدا کنه دو سه روزه راحت میگیریش ، ولی وقتی آماده نباشه فقط وقت و اعصاب خودتو میذاری ، بچه هم اذیت میشه .