2777
2789
ببخشید منم تنبلی دارم این ماه15روزه تاخیردارم دکتر واسم سونوضخامت آندومتر نوشت الان میخوام برم😐...س ...

انشالله که باردارین.. من وقتی سونو دادم ضخامت 10بود

انشالله که باردارین.. من وقتی سونو دادم ضخامت 10بود

ممنون عزیزم شما همون ماه ک سونو دادین باردار بودین ینی باسونو فهمیدین؟نمیدونم فک نکنم باردارباشم موقع موعدمم لک داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم شما همون ماه ک سونو دادین باردار بودین ینی باسونو فهمیدین؟نمیدونم فک نکنم باردارباشم موق ...

نه من آزمایش دادم بعد سونو دادم.. عددشو گفتم شاید بدردتون بخوره 

چندتاخیری آزمایش دادین.؟من آزمایشم منفی بود...مرسی خانومی لطف کردی

من تنبلی داشتم پریودیم شدید نامنظم بود. زیر دلم درد میکرد رفتم آزمایش دادم ک خداروشکر مثبت شد

من تنبلی داشتم پریودیم شدید نامنظم بود. زیر دلم درد میکرد رفتم آزمایش دادم ک خداروشکر مثبت شد

خداروشکر...منم بدون دارو نامنظمه ولی این سه ماهه بدون دارو مرتب بودولی این ماه...

مرسی عزیزم انشاالله قسمت شما فقط اگه اضافه وزن داری با پیاده روی و ورزش بیار پایین خییییلی موثره

وزن کم کردم ولی نشد،البته بچه دوممه،بچه اولم دخمله 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲