2777
2789
عنوان

از کی 😐 + از کی

145 بازدید | 21 پست

خیلی روی مخه لعنتی 

😡

از کی از کی از کی از کی........ 

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 

در حال حاضر همه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

از کی؟

از .......

استغفرالله

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوست بی ادب دارم میگه از ک‌..ر😒😒 البته بس که بهش فشار اومده این تبلیغ

کدوم تبلیغ؟ من ندیدم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
واقعا ندیدی، خیلی نشون میدن همش 

تی وی؟ یا ماهواره.ن ندیدم والا.

فک کردم فقط رو مخ منه!نگو رو مخ یه ملته🤕🤣

والا،  مخمون ترکید، از کی از کی، من تا شروع میشه میگم وااااای، شبکه رو عوض میکنم سریع 

😂😂

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 
مگه میشه ندیده باشی؟ از بایا کن هم رد کررررده🤣🤣🤣

ب جون خودم ندیدم😆😆