2777
2789
عنوان

سلام بچه ها تب دارم سرفه هم میکنم بی حالم هستم یعنی کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 38 پست
دور از جونت هزار بار ولی یسری از اونایی ک ترسیدن و تست ندادن و دکتر نرفتن ناگهانی بیماریشون پیشرفت ...

مثل پسرخاله من.‌بنده خدا ۱۲ روز توی خونه تب داشت و خود درمانی کرد. فکر کرده بود خودش خوب‌میشه. یه دفعه اکسیژن خونش اومد پایین و بعد از چند روز ای.سی.یو  فوت کرد

اصلا نباید از کرونا و دکتر رفتن ترسید. اون‌چیزی که آدم رو بیچاره میکنه‌کرونا نیست. ترس و بی توجهی به بیماریه. 

میترسم به خدا ینی از تست پی سی آر وحشت دارم تست خونم که میگن دقیق نیست

Pcr هم دقیق نیست. من‌کرونا داشتم ‌منفی شد جوابش. حالم وخیم شد. دوباره ازم گرفتن مثبت شد.‌خود دکترام گفتن پی سی ار اطمینانی نیست.‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل پسرخاله من.‌بنده خدا ۱۲ روز توی خونه تب داشت و خود درمانی کرد. فکر کرده بود خودش خوب‌میشه. یه دف ...

بخدا من دلم میسوزه ک میگم ی سواپ یا همون گوش پاکن بلند ادم نمیکشه درد داره ولی ن زیاد

اما اینا توجه نمیکنن منم ۵نفر از اطرافیانم فوت کردن بخاطر اینکه ترسیدن برن دکتر بقران دلم میسوزه بخدا ظلم میکنید در حق خودتون و خانوادتون اگر دکتر نرید😢😢😢