2777
2789
عنوان

کیا از طب سنتی تاحالا جواب گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 28 پست
شماره مشاورمو میدم بلع 09138066156 خانم امامی اسم خود دکتر صادقی منش

پول گرفتی تبلیغ کنی؟منم گول این تبلیغارو خوردم و دارو سفارش دادم،جای اینکه خوب بشم ،بدتر شدم و بردنم اورژانس،دکتر صادقی منش کرمانشاه ادم بی شخصیت و بی ادبی هستن،فقط ادعاش میشه و میگه خوبت میکنم،داروهاشم پول خون باباشه،حرومش بشه اون پولی که از من گرفت

پول گرفتی تبلیغ کنی؟منم گول این تبلیغارو خوردم و دارو سفارش دادم،جای اینکه خوب بشم ،بدتر شدم و بردنم ...

عزیزم من مگ مجبورت کردم

پول؟

هر جور دوست دارید فکر کنید من مسئول افکار شما نیستم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خوب شدم بیماری پوستی داشتم

سلام عزیزم چه بیماری پوستی چه دارویی بهتون داد

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!