2777
2789
عنوان

درمان بوی گند در بینی کسی می دونه

94 بازدید | 10 پست

همه بوها مثلا بوی همه خورشت هارو من بوی گند می فهمم احتمالا بخاطر کرونا یا عفونت سیوس هامه.کسی مثل من بوده؟چجور درمان شدین؟خیلی کلافه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم  دوهفته بعد از ابتلا ب کرونا این بو رو حس کردم تا ده روز اینجوری بودم  ی بوی ع ...

الان خوب شدی؟من نزدیک سه هفته بیشتر اینجورم همش حالم بده .غذا نمی تونم درست کنم نمی تونم راحت غذا بخورم دارم دیوونه میشم بیرون میرم همش بوی گند می فهمم چکار کردی بهتر شدی

وای من چکار کنم دارم دیوونه میشم دکترم رفتم فایده نداره😭

فک نمیکنم دکتر فایده داشته باشه از عوارض کروناست و متاسفانه بابد روند خودشو طی کنه،شوهرم ریزش موهم گرفت شدید ؛خودت رو تقویت کن تا میتونی

الان خوب شدی؟من نزدیک سه هفته بیشتر اینجورم همش حالم بده .غذا نمی تونم درست کنم نمی تونم راحت غذا بخ ...

من هنوز خوب نشدم عزیز اما ب مرور کمتر این بو رو حس میکنم منم چند مدت نتونستم غذا بخورم یا حتی غذا درست کنم 

میگذره ب مرور با دکتر رفتن برطرف نمیشه