2777
2789
عنوان

عروس هلندی بازا لطفا بیاین تورخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4406 بازدید | 49 پست
وای چقدر گروووون مگه نژاد برتره ک انقدر گرون خریدی از پرنده های دیگه دورش کن گلم این بیماری غیر قا ...

اخه خریدم تخم داشتن متاسفانه تخم هاشم بدون نطفه بود

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خریدم تخم داشتن متاسفانه تخم هاشم بدون نطفه بود

باید نگاه میکردی تخم هارو البته اگه جوجه میشد هم مثل خودش ایدزی به دنیا میومدن

گلم این مولده و اوضاعه خوبی نداره پوله الکی برای درمان نده چون ایدز کهنه شده

ردش کن بره

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
ظاهرش میگه ب احتمال خیلی زیاد pbdfd داره متاسفانه اما فقط با ازمایش مشخص میشه. فعلا اگه پرنده ای دی ...

عزیزم زنگ زدم‌ب همسرم  بیاد ببریم نشون بدیم .ایشالا خیر نبینه فروشنده

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
وای چقدر گروووون مگه نژاد برتره ک انقدر گرون خریدی از پرنده های دیگه دورش کن گلم این بیماری غیر قا ...

کی گفته درمان نداره ؟ 

اونایی که اعتقاد دارن به دعا و سرکتاب پول  ندین رایگان هست اگرخواستین پبج اینستا میدم            
عزیزم زنگ زدم‌ب همسرم  بیاد ببریم نشون بدیم .ایشالا خیر نبینه فروشنده

فداتبشم بهتره پول الکی برای درمان ندی من داشتم از اینا 

بهت انداختن ردش کن برع 

کی گفته درمان نداره ؟ 

ایدز کهنه شده درمان نداره گلم بدنو سست و ضعیف میکنه

ایدز تازه و متوسط بله درمان داره من خودم درمان کردم

باید نگاه میکردی تخم هارو البته اگه جوجه میشد هم مثل خودش ایدزی به دنیا میومدن گلم این مولده و اوضا ...

نمیدونم خیلی ناراحت شدم فروشنده حداقل باید ب ما میگف مریضی شون خیر نبینه 

عزیزم زنگ زدم‌ب همسرم  بیاد ببریم نشون بدیم .ایشالا خیر نبینه فروشنده

عزیزم فروشنده ک یک دروغی سرهم میکنه اما شما بهش پس بدین و دیگه از اونجا خرید نکنید چون تمام پرنده های اون مکان متاسفانه یا مریضن یا ناقل حتی اگه در ظاهر سالم باشن!

ایدز پرندگان اصلا ب انسان سرایت نمیکنه فقط پرندگان درگیر میشن سریع ، اسم این بیماری هم بخاطر نداشتن درمان قطعی گذاشتن ایدز

وگرن هیچ ربطی ب ایدز نداره.

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
نمیدونم خیلی ناراحت شدم فروشنده حداقل باید ب ما میگف مریضی شون خیر نبینه 

دیگه چون خیلیا آگاهی ندارن راحت خرید و فروش میشه

عزیزم فروشنده ک یک دروغی سرهم میکنه اما شما بهش پس بدین و دیگه از اونجا خرید نکنید چون تمام پرنده ها ...

اتفاقا دم در خونشون بلدیم .نمیدونم بزار همسرم بیاد ببینم چیکارکنم الان .اون یکی عروسامم ممکنه درگیر شده باشن البته اونا تو ی قفس دیگه بودن

ایدز کهنه شده درمان نداره گلم بدنو سست و ضعیف میکنه ایدز تازه و متوسط بله درمان داره من خودم درمان ...

بخاطر افسردگی پرش میکنه دلیلش جابجایی هست یا بودن داخل قفس و گاها ترسیدن از چیزی که  دیده باشه 

اونایی که اعتقاد دارن به دعا و سرکتاب پول  ندین رایگان هست اگرخواستین پبج اینستا میدم            
بخاطر افسردگی پرش میکنه دلیلش جابجایی هست یا بودن داخل قفس و گاها ترسیدن از چیزی که  دیده باشه& ...

یعنی ایدیز نیس

بخاطر افسردگی پرش میکنه دلیلش جابجایی هست یا بودن داخل قفس و گاها ترسیدن از چیزی که  دیده باشه& ...

اره درستع گلم پرش کردن عروس دلایل زیادی دارع

ولی یه عروس مولد نباید اون شکلی باشه صد در صد ایدز پنهان داشتع و حالا سر باز کرده