2777
2789

خانمها خانواده شوهرم اصلا اهل رعایت کردن نیستن چند بار کرونا گرفتن تو این مدت من مردم وزنده شدم از دستشون یه روز خونه نمیشینن سر این قضیه چندبار وحشتناک با شوهرم دعوام شده جوری که به من میگفت برو خسته شدم تو میخای خواهربرادری مارو بهم بزنی در صورتی که انقدر حرفهای بد میزنه من هرحا دیگه باهاش میرفتمفقط وقتی یه نفر مریض بود میگفتم نریم خون با پا نیکرد بخدا اغراق نمیکنم۰الانم بچه های کوچیکشون مریضن اینم گیر داده ابجیمو پاگشا کن(ابجیش بعد ۳۵ سال رجوع کرده به شوهرم سابقش)دارم میمیرم چیکارکنم مطمینم بگم نوه اش مریضه مهمونی رو عقب بندازم باز یه دعوا وحشتناک راه میندازه دیگه اعصابشو ندارم چیکار کنم خدا۰۰۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بگی

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
صد در صد باید بگی

میگم مطمئنن میگم اما حوصبه دعوای بعدشو ندارم سری پیش حرفهایی بهم زد که با یاداوریش جیگرم میسوزه مگه میشه آدم انقدر پست باشه بخاطر این موضوع به زنش هر حرفی برنه بخدا ۵نفر از خانوادشون مردن به خاطر کرونا ولی همچنان دارن به رفت وامد ادامه میدن در عرض یع ماه مادرشوعرم بابای دوتااز جاریام داماد جاریم خاله شوهرم وپسرخالش فوت شدن از کرونا

میگم مطمئنن میگم اما حوصبه دعوای بعدشو ندارم سری پیش حرفهایی بهم زد که با یاداوریش جیگرم میسوزه مگه ...

یا علی خب تو نرو یه مهمونی برا خودت جور کن یا یه کاری که دلیل منتطقی بخواد

💙BTS💙park jimin💙
واااا همسرت سلامتی و جون خودتون براش اهمیت نداره؟؟، 🤔

اصلا نداره بخدا سری پیش کل هفته رو با فامیلاش بودم یه نفرشون سرماخورد گفتم نریم امروز بصران جاشو جدا کرد بهم گفت میخای برادرخواهری مارو بهم بزنی گنشو برم حالم ازت بهم میخوره سه نصف شب میخاست زنگ بزنه بابام بیاد ببرتم

یا علی خب تو نرو یه مهمونی برا خودت جور کن یا یه کاری که دلیل منتطقی بخواد

دلیل منطقی واسه همسرم وجود نداره چون از هفته پیش گفته این هفته دعوتشون کن پسرش راننده ست منتظره اون بیاد۰تو روخدا واسم دعا کنید

اصلا نداره بخدا سری پیش کل هفته رو با فامیلاش بودم یه نفرشون سرماخورد گفتم نریم امروز بصران جاشو جدا ...

وای عزیزم ناراحت شدم برات. خدا نکرده اگه اتفاقی براتون بیفته اون موقع شوهرت سرش به سنگ میخوره که دیگه دیر شده

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
وای عزیزم ناراحت شدم برات. خدا نکرده اگه اتفاقی براتون بیفته اون موقع شوهرت سرش به سنگ میخوره که دیگ ...

نه متاسفانه چون مادرشو از دست داده دیگه برلش معم نیست حتی اگه همه دنیا خدای نکرده بگیرن میگع دبگه واسم مهم نیست

نه متاسفانه چون مادرشو از دست داده دیگه برلش معم نیست حتی اگه همه دنیا خدای نکرده بگیرن میگع دبگه وا ...

وای خب اتفاقا الان باید بیشتر رعایت کنه چون ضربه دیده. ما هم قبل از عید هر 4 یا 5 ماه یبار که پیک کرونا رد میشد میرفتیم خونه مادرشوهرم. اما عید همشون کرونا گرفتن و پدرشوهرم فوت کرد بعد از اون بیشتر از قبل رعایت میکنیم و دیگه فامیل رو ندیدیم

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗