2777
2789
عنوان

مهمونای سیریش

151 بازدید | 6 پست

سلام . 

یه اشنا داریم تو تهران . مسن هم هستند نسبتا

وقت و بی وقت زنگ میزنن میگن میخواهیم بیاییم بهتون سر بزنیم 

من و همسرم هر دو  از،صبح زود میریم سرکار تا شب 

اصلا وقت تمیز و مرتب کردن خونه و درست کردن شام رو ندارم 

البته بنده خداها زیاد هم انتظاز شام و اینا ندارند فقط از،رو خوبی بیش از،حد میگن میخواهیم بیاییم یه سری بهتون بزنیم و بریم 

ولی من کل اون روز رو معذبم و استرس میگیرم روم هم نمیشه بهشون نه بگم :((

الان سرکاری تونی نی سایتی😐خب میتونی بهشون بگی اخرهفته ها رفتوامد کنیم یا مثلا از یکی دوروز قبل بگن ...

بله . توی پادگان سربازی اقایون که نمیرم که گوشی رو نتوتم ببرم 😅

والا اینا این چیزا حالیشون نیس. یهویی زنگ میزنن میگن داریم میاییم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی اخر هفته هماهنگ کن بیان تو نهر هم چندتا تعطیلی پشت هم هست میتونی اون موقع دعوتشون کنی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بله . توی پادگان سربازی اقایون که نمیرم که گوشی رو نتوتم ببرم 😅 والا اینا این چیزا حالیشون نیس. یه ...

😂نه الان دیگ تو پادگانم گوشی میبرن منظورم این بود کارت چیه که میتونی از تلفنت استفاده کنی.یعنی تاحالا بهشون گفتی اینجوری اذیت میشی باز خودشونو زدن به اون راه؟

😂نه الان دیگ تو پادگانم گوشی میبرن منظورم این بود کارت چیه که میتونی از تلفنت استفاده کنی.یعنی تاحا ...

جدی . وای اون موقع سر سربازی رفتن همسرم چقدر،اذیت شدیم گوشی هم نمیذاشتن ببره چند هفته یه بار ازش خبر میگرفتیم .

کار،اداری گلم . الان مثلا تایم استراحتمه . باید چای و کیک بخورم سرم رو انداختم تو گوشی 😅

غیر،مستقیم چند بار گفتم اما دلم نمیاد دلشون رو بشکنم . حس میکنم به جز ما با کس دیگه ای رفت و آمد نمیکنن

جدی . وای اون موقع سر سربازی رفتن همسرم چقدر،اذیت شدیم گوشی هم نمیذاشتن ببره چند هفته یه بار ازش خبر ...

خودشون کاری ندارن؟منم تو موقعیت توبودم واقعا سخته ادم هم اذیت میشه هم دلش نمیاد به طرف مقابل چیزی بگه کاش خودشون میفهمیدن.شما نمیرین سربزنین؟