2777
2789
فرنی هوس کرده بودم صبح خوردم😋 آش دوغ هم دلم میخواد عصر میپزم😜

تو هم مثل من پانشده هوس کردی 😁🤪

نوش جانت آش دوغ وای حیف سبزی محلی نیست الان با اونا بیشتر میچسبه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
خب باشه😐 موعه دیگ😂😂😂 انقد دوس دارم ک حتی موهم نمیتونه از ذهنم بندازتش بیرون😑🤣

😑😑😑😑😑

😂😂😂

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی عزیزدلم قربونت بشم دیشب رفتم ببینم خوشکل میشه😅

چطور بود اذییت نداشت 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
آره 😊 منم سبزی محلی ندارم با اسفناج مجبورم بپزم عشقم😋😎

نوش جانت 😋😋😋

لازانیا پر از پنیر با یه پیتزا کالباس پر پنیر پاچینی یه سالاد کلم وو هویج پر از سس با یه نوشابه مشکی تگری شیشه ای زمزم

ولی حیف ماکارونی و با سالاد شیرازی داریم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ن ی کم درد داشت  ولی خونریزی داشت ابروم حساس بود عزیزدلم🤦‍♀️

منم میخوام برم ولی میترسم   مبارکت باشه 😘

قربانت نفسم 💗💗جات خالی عشق جان💞💜💞💜

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤