2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هایفوچیه عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

یه دستگاه مثل سر لیزر موی زاید هست سرش، امواج و گرما ایجاد میکنه پوست لیفت میشه بعدش 

هایفو خونگی و ارایشگاهی بدرد نمیخوره، حتما باید پیش دکتر انجام بدی که عدم تقارن نشه

یه دستگاه مثل سر لیزر موی زاید هست سرش، امواج و گرما ایجاد میکنه پوست لیفت میشه بعدش  هایفو خو ...

ممنون خانمی,فک کنم اطلاعات بالایی داری اگه راجب لیزر برای کک ومک ولکه ی صورت هم اطلاع داری میشه بگی نتیجه داره یانه

شب بدون ارایش بخواب و کاملا صورتتو بشور. این یه احساسیه که نشونه ی کاهش اعتماد به نفسه. عزیز من ! الان به سراق نخ زدن و بوتاکس نرو که اینها بعد از یه مدت جمع میشه و بدترش میکنه.این کارارو بعد از ۳۵ بفکر بیوفت. من ی پیشنهاد دارم. برو جلوی ایینه . با خودت بگو ط زیباترین موجودیه ک خدا میتونست خلق کنه🙃اینقدر با خودت تکرار کن ک ملکه ی ذهنت بشه. رژ لب مورد علاقتو بزنو موهاتو بالا ببند. اونوقت میبینی که چقدر پوستت خوب و عالی شده. 

ممنون خانمی,فک کنم اطلاعات بالایی داری اگه راجب لیزر برای کک ومک ولکه ی صورت هم اطلاع داری میشه بگی ...

دستیار پزشک پوست بودم یمدت 

برای کک مک بستگی به تیپ پوستت داره، اگر خوب جواب بده با پلاسما میشه از بین برد کک مک رو، اول یکی دوتا تست کن بعد انجام بده، ممکنه جواب نگیری هزینه الکی نکنی 

لک بزرگ هم اگر سطحی باشه با ۳ جلسه epn ازبین میره، مزو ضدلک ملانوپیل هم خیلی عالی جواب میده 

اما همه اینا رو پیش دکتر ماهر انجام بده، اگر تکنسین انجام بده ممکنه بدتر بشی 

Epn الکتروپوریشن نیدلینگ ، سری جدید میکرونیدلینگ هست اما چون امواج الکتریسته هم داره جوابدهیش بهتره