2777
2789

من سال ۹۷ اندازه ۳۰۰ هزارتومن هزینه کردم برا دمنوش نیوشا تو بگو یک گرم کم شد،نشد یعنی پولمو کمپلت ریختم تو جوب،تازه خیلی از دمنوشاش هم رنگ و اسانس مصنوعی داره

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

اون پولی که میخوای هزینه کنی برا دمنوش بده پروتیین مثل مرغ و گوشت و .... و کربوهیدراتتو کم کن تا وزنت بیاد پایین

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پولی که میخوای هزینه کنی برا دمنوش بده پروتیین مثل مرغ و گوشت و .... و کربوهیدراتتو کم کن تا وزن ...

ممنون از راهنماییت دوست عزیز.حقیقتش من فقط شکم و پهلو دارم باسن و رونهام لاغره میخواستم موضعی لاغر بشم.دیدم تبلیغ نیوشا زیاده گفتم شاید خوب باشه برای لاغری موضعی

من سال ۹۷ اندازه ۳۰۰ هزارتومن هزینه کردم برا دمنوش نیوشا تو بگو یک گرم کم شد،نشد یعنی پولمو کمپلت ری ...

منم سال ۹۷اراده کردم ۲۲ کیلو کم کردم

با پیاده روی و کالری شماری

بعد بارداری و زایمان ۱۰ کیلو برگشت

الان دیگه اراده ندارم

😭😭😭

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
ممنون از راهنماییت دوست عزیز.حقیقتش من فقط شکم و پهلو دارم باسن و رونهام لاغره میخواستم موضعی لاغر ب ...

نه گلم پولتو هدر میدی

من سال ۹۷ اندازه ۳۰۰ هزارتومن هزینه کردم برا دمنوش نیوشا تو بگو یک گرم کم شد،نشد یعنی پولمو کمپلت ری ...

دقیییییییییییقا عین من

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘