2777
2789
عنوان

ترسوها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 25 پست
ترس نداره واقعا وسایل برقی این اتفاقا پیش میاد یه بار ماشین شارژی دخترم خودش روشن شد راه افتاد

یا خدا😅😅 اون ترسناک تر بوده

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂ممنونم از دلداریت. چند روز پیشم بیدار بودیم حدودا۱شب بود صدای قفل در اتاق بچه ها اومد،بچه هام خو ...

این ماجرای دومی ترسناکه

صدای قفل در؟؟

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
😂😂ممنونم از دلداریت. چند روز پیشم بیدار بودیم حدودا۱شب بود صدای قفل در اتاق بچه ها اومد،بچه هام خو ...

یا حساس شدی توهم میزنی 

یا هم واقعا جنه

𝑇ℎ𝑒 𝑟𝑎𝑖𝑛 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑓𝑒𝑙𝑙 𝐺𝑟𝑒𝑒𝑑𝑖𝑙𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑘
یا خدا😅😅 اون ترسناک تر بوده

🤣🤣اولش خیلی ترسیدم، بعد فهمیدم باتریش مشکل پیدا کرده

همیشه دکمه های خاموش و میزدم دخترم میرفت روشن میکرد،ولی یهو میدیدی خودش زده رو گاز داره میچرخه

🤣🤣🤣🤣

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
🤣🤣اولش خیلی ترسیدم، بعد فهمیدم باتریش مشکل پیدا کرده همیشه دکمه های خاموش و میزدم دخترم میرفت روش ...

واویلااا😂😂

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
این ماجرای دومی ترسناکه صدای قفل در؟؟

بله

‌اونم ۲بار پشت سر هم

یا حساس شدی توهم میزنی  یا هم واقعا جنه

نه بابا. توهم چی؟ تی وی که هممون رو بیدار کرد.قفل در هم سوهرم کنارم بود شنید

کنار بچه هات بخاب

اومدن توی اتاقمون پایین تخت خوابیدن😟