2777
2789

سلاام شبتون بخیر 

قراره خونه بسازیم دلم میخواد یه نقشه باب میل خودم باشه 

شما خونه هاتون چجورین ؟

اگه میتونید عکس بزارید 

راستی خونمون قراره۱۰۰متر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مستاجرم و طبق اسباب کشیای زیادی که داشتم خونه های مستطیل که اتاق خوابهاش با یه راهرو جدا میشه بهترینه 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

تو دیوار جدیدا تور آنلاین داره خونه ها برو ببین کدوم قسنگ تره انتخاب کن خیلی راحته قشنگ انگار تو خونه هستی 

قشنگی آدما تو دلشونه نه صورتشون...                                                                    
من مستاجرم و طبق اسباب کشیای زیادی که داشتم خونه های مستطیل که اتاق خوابهاش با یه راهرو جدا میشه بهت ...

خونه من اینجوریه

سرویسم ته راهرو هست خیلی خوبه تو‌مهمونیا آدم معذب نمیشه بره توالت

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
خونه من اینجوریه سرویسم ته راهرو هست خیلی خوبه تو‌مهمونیا آدم معذب نمیشه بره توالت

اتفاقا خودم اینطوری مدنظرم بود

حمام و دسشویی هردو ته راه رو ان 

نمیتونی عکس بزاری گلم

اتفاقا خودم اینطوری مدنظرم بود حمام و دسشویی هردو ته راه رو ان  نمیتونی عکس بزاری گلم

مال من یه راهرو داره وسط راهرو اتاق کوچیکه که برا بچه گذاشتم درآینده

ته راهرو دوتا در داره یکی سرویس

یکی اتاق خودمون که بزرگتره

حمام هم داخل اتاق خودمونه که این خییییلی خوبه یعنی به راحتی نیتونیم از حمام استفاده کنیم بدون مزاحم😅😅

الان نمیتونم عزیزم عکس بدم تو‌گوشی هم ندارم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰