2777
2789
عنوان

سرگیجه

156 بازدید | 12 پست

بچه ها من چشمم دوسال پیش ضربه خورد قرنیه چشمم پاره شد عمل کردم ولی الان شماره چشمم پنجو نیمه این یکی چشمم سالمه بعد از همون موقه ها سرگیجه دارم ینی مال ضعف چشممه؟همشمیترسم مریض باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه انواع سرگیجه رو بخون 

من چند سال پیشا یه سرگیجه ای داشتم که به دکتر گفتم گفت این سرگیجه واقعی نیست 

بعد ادم کم خونی داشته باشه یا مشگل گوش و عفونت سینوس هم سرگیجه میگیره 

به قول دوستان مشکل هورمونی هم باعثش میشه 

من خودم شاید اوایلی که عینکی شده بودم سرگیجه و سردرد و تهوع داشتم ولی دیگه تا الان یادم نمیاد این علائمو داشته باشم 

اول اینکه انواع سرگیجه رو بخون  من چند سال پیشا یه سرگیجه ای داشتم که به دکتر گفتم گفت این سرگ ...

آها من خودم فکر میکنم تلقین میکنم چون خیلی استرسی شدم ترس از مریضی دارم خیلی شدید البته خب یه چشمم پنجو نیمه یه چشمم سالمه اینم بی تاثیر نیست

آها من خودم فکر میکنم تلقین میکنم چون خیلی استرسی شدم ترس از مریضی دارم خیلی شدید البته خب یه چشمم پ ...

منم خودم یه مواقعی استرسم بره بالا یه عالم فکر و خیال بیماری میاد تو ذهنم 

خوبیش اینه که خودم متوجه شدم دیگه محلش نمیذارم 

منم خودم یه مواقعی استرسم بره بالا یه عالم فکر و خیال بیماری میاد تو ذهنم  خوبیش اینه که خودم ...

چقد عالی من یذره دستم خواب بره میگم ام اسه یدونه عطسه کنم میگم کرونا گرفتم یه جام درد کنه میگم سرطانه خیلی خسته شدم همش عصبیم حالا خودمم پرستارما البته مدتیه شاغل نیستم از وقتی پسرم دنیا اومد