2777
2789
عنوان

چجور سنگین باشم/:

210 بازدید | 20 پست

درکل خیلی سبک نیستم ولی مثلا یهو بلند بلند میخندم یا..اصن دس خودم نیس مثلا اینجور سنگین راه میرما ولی از دستم در میره مخصوصا اینکه با رفیقام باشم کلا دگ خودمو گم میکنم اون سری دختر خالم میگ بابا یه ذره خودکنترلی داشته باش😂😂😂مثلا شهربازی ک میرم فقط جیغ میزنمو داد میکشم اصن نمیدونم چرا فیلمارو ک نگا میکنم ع خودم خجالت میکشم😂😂😂

خیلیم باحاله مگه مراسم خاستگاریه سنگین باشیم

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام مث الان تو باشم    

ن مثلا بقیه تو خیابون فک میکنن(نگا دختررو میخواد خودشو نشون بده یا مثلا چهار تا پسر میبینن میگن ع قصد بلند میخنده درصورتی ک بابا اصن من حوااااسم نیس تو حالو هوای خودمم ک اینکارارو میکنم😂😂😂همه یه جور دگ نگاه میکنن ب ادم 

حالا دختر خالم منو میشناسه کلا این مدلم ولی دگ پسر غریبه ک نمیدونه ع قصد نیس

سلام. خودت باش. خوشحال باش که شادی و میتونی بروزش بدی.. سعی نکن خودتو تغییر بدی. چون ممکنه دیگه نتونی خوشحال باشی. به دنیای ادمهایی ک دوست دارن مثله خودشون باشی ، نزدیک نشو . اونا فقط سَمی هستن

خیلیم باحاله مگه مراسم خاستگاریه سنگین باشیم    

بابا اخه تو خیابون مثلا چن بار چن تا پسر اومدن جلو مامانم میگ بس سبک بازی دراوردی😐همه فک میکنن میخوام نخ بدم ی بار ع ی مردی پرسیدم گفت از زنایی خوشم میاد ک خودشونو گم نمیکنن جو گیر نمیشن 

من دقیقا اینطوریم😐😂😑