2777
2789

بچه ها نمیدونم چرا اینطوریما..ولی کلا دوست دارم روزی ک خاستم ازدواج کنم غروب عقد کنیم بعدشم با دوستامون افرادی ک خیلی بهمون نزدیکن بریم ی رستوران خیلی شیک ساده غذا بتوریمو یکم برقصیم..❤😍

کلن دوست ندارم ک عقد کنم بعد مثل ۱ سال عقد باشم بعد تازه عروسی کنم برم سر خونه زندگیم..کسی هس مثه من باشه😬

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

یعنی همون روز عقد کنی شبشم بری خونه خودت بشینی

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی  .خیلیم عالی 

ساده وعالی 

منم همسرم میگفت اینجوری باشه ولی بزرگتراقبول نکردن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ما ۸ ساله دوستیم انتظار اینو میکشم عقد کنیم بعد از مهمونی خداحافظی کنیم بریم شمال تا ۱ هفته

وای اره بخدا

بری تا چند وقت از دست همه کسو همه چیز راحت شی🥺😍

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
الهی  .خیلیم عالی  ساده وعالی  منم همسرم میگفت اینجوری باشه ولی بزرگتراقبول نکردن&n ...

شمام دوست داری اینطوری؟😍

مامانم میگه نذا من ارزو ب دل بمونم میخام سر عروسیت بترکونم انقد ک برقصم😂❤

ولی خودم این مدلو خیلی دوس دارم

اره دقیقا😍

خب جهاز خونه اینا چجوری باشه 

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید
آره دقیقاااا خداکنه تو پاییز امسال عقد کنیم 

عزیزم انشششاااللااا

من دعات کردم

ابجی منم سالهاس منتظر روز عقدش با عشقشه..انشالا دوتاتون هر چ سریع تر برسین ب عشقتون😍

خب جهاز خونه اینا چجوری باشه 

من اصن قبول ندارم ک جاهاز باید با دختر باشه

بعد از اینکه انگشتر نشون خریدیم دوتایی باهم خونمونو میچینیم و سایلو میخربم

بقیشم بعدن کامل میکنیم😍

شمام دوست داری اینطوری؟😍 مامانم میگه نذا من ارزو ب دل بمونم میخام سر عروسیت بترکونم انقد ک برقصم😂 ...

من عقدساده ویه جشن کوچولورودوست داشتم 

ولی به خاطر بزرگترا بعدازعقد رفتیم تالاروجشن گرفتیم .یه جورایی عقدوعروسی باهم و۷ماه بعد دوباره بایه ماه عسل  مراسم کوچیک رفتیم خونه خودمون 😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤