2777
2789

سلام دوستان 

تقریبا دوهفته پیش یه خانومی از تهران زنگ زد گفت شما قرعه کشی برنده شدین از فلان جا تماس میگیرم اول من شک کردم با خودم گفتم منکه جایی ثبت نام نکردم ولی خیلی با جدیت صحبت میکرد 

اسم و فامیل و تاریخ تولد و شهرستان و آدرس خونه و شماره خونه و کدپستی و حتی شماره کارت ملیمم پرسید منم همشو گفتم 

من فکر کردم واقعا چیزی میخوان بفرستن هنوز که هنوزه نیومده این به کنار نگران اینم که سواستفاده نشه 

ممکنه کلاهبرداری کنن ؟ 

همه چی ممکنه

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چطور تونستی بدی

ببخشید واقعا از عقلت کمک نگرفتی؟

کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است