2777
2789
عنوان

آقایون سایت لطفا بیاید

940 بازدید | 143 پست

من و همسر سابقم توافقی جدا شدیم

پسرمون که 6سالش هست آخرهفته ها میاد پیشم

من با یکی از اقوام همسرسابقم در ارتباط هستم(مثل دوتا دوست،دوتا خواهر هستیم)

از طریق این خانوم فهمیدم که هنوزم همسرسابقم و خانواده اش دنبال این هستن که منو برگردونن

ولی الان یک هفته است که همسرسابقم دوتا خط تلفنش رو خاموش کرده و شماره ی جدیدش رو به من نداده

به نظرتون این کارش یعنی چی؟

(من بخاطر پسرم مجبورم گاهی باهاش در ارتباط باشم و نمیدونم این کار یعنی چی؟)

ممنون میشم نظرتون رو بگید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقا نیستم ولی دوس داشتم بیام😂🤧

دقیقا منم😬😂

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

جونم جونم؟

من اومدم اقا نیستم ولی پریدم تو تاپیکت متنتم هنوز نخوندم اول اومدم حاضری بزنم، برم بخونم ببینم چیکارشون داری😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌