2777
2789
عنوان

شما توی چند ماهگی شکمتون بزرگ شد ؟

732 بازدید | 45 پست

من چهار ماه و نیمه هستم . یک هفته ست تغییراتم بیشتر‌ به چشمم میاد . حس میکنم خیلی‌ زوده برای اینکه شکمم بزرگ بشه اما شکمم بزرگ شده :( 

میترسم . با خودم فکر می کنم از الآن بزرگ شده ماه آخر قد فیل می‌شم که :( 

چیکار کنم که خیلی تغییر نکنم و جمع و جور بمونم ؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

کمتر بخور چیزای مفید بخور با اسم هوس بعضی‌ها میشینن یه جعبه نون خامه ای میخورن 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی دست شما نیس حالا بعضیا میان از کوچیکی شکم مینالن

ای بابا

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

من هشت ماهم بود کسی متوجه نمیشد باردارم،انقد دلم میخواس شکمم بزرگ بشه یکم نشد

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
کمتر بخور چیزای مفید بخور با اسم هوس بعضی‌ها میشینن یه جعبه نون خامه ای میخورن 

نه زیاد پر خور نیستم الان . کاملا خوراکم مثل قبله

من ۱۴هفته هستم شکمم خیلی بزرگ شده😂😢

خیلییی ؟

من ۶ ماهگی یه کوچولو درومده  شکم بزرگ کوچیکیش دست مانیس

من از شکم بزرگ چندشم میشه .

نه زیاد پر خور نیستم الان . کاملا خوراکم مثل قبله

خب پس نگران نباش اصلا آب هم زیاد بخور 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من هشت ماهم بود کسی متوجه نمیشد باردارم،انقد دلم میخواس شکمم بزرگ بشه یکم نشد

من همیشه از شکم بزرگ باردار ها بدم میومد 

جنسیت بچتون چیه؟؟

دختره