2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها یه لحظه میاین

126 بازدید | 15 پست

برای ریاضی نهم چه کتابی بهتره بخرم 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

خودم از کتاب استفاده نکردم معلم خصوصی داشتم

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم از کتاب استفاده نکردم معلم خصوصی داشتم

معلم خصوصی برای رفع اشکال میگیرم ولی کلا بخوام بگیرم خیلی میشه هزینش

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
معلم خصوصی برای رفع اشکال میگیرم ولی کلا بخوام بگیرم خیلی میشه هزینش

اره هزینه زباده

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
من که میرفتم کلاس یا فیلم آموزشی میدیدم ولی حضوری رفتم امتحان دادم بیست شدم  

افرین 

مدرس خوب سراغ داری فیلاشو دان کنم ؟

با دبیرت مشورت کن بعد  ما سطح شما رو از کجا بدونیم

سطح چی؟

نه والا من درس رو تو گوگل یا اپلیکیشن ها سرچ میکردم هر چی می آورد پر بازدید ترینشو میدیم خوب بود&nbs ...

باشه 

ممنون بابت راهنماییت گلم   

سطح چی؟

سطح درسی عزیزم 

کدوم مدرسه ای ؟ به نظرم با دبیر یا برنامه ریز مشورت کن 

تعریف کتب مبتکران رو خیلی شنیدم (البته برای تیزهوشان) 

ولی اگه یه چیز در حد کتاب میخوای خیلی سبز خوبه

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
سطح درسی عزیزم  کدوم مدرسه ای ؟ به نظرم با دبیر یا برنامه ریز مشورت کن  تعریف کتب مبتکرا ...

سطح درسیم متوسطه 

مدرسه معمولی میرم نمونه و تیزهوشان نیستم 

ممنون  

خیلی سبز

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
خیلی سبز

مرسی گلم