2777
2789

سلام خوبین 

کسی میدونه درباره جی بی واتساپ چیزی؟؟؟ی سواا دارممم

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

بپرس گلم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم اف ام داشتم هم جی بی

میگم من جی بی نصب کردم لست سینمو رو حالت فریز گذاشتم ک ثابت بمونه 

اگه با واتساپ معمولیم انلاین شم و با واتساپ معمولیم کار کنم لست سینم دیده میشه؟ینی انلاین میزنه؟

میگم من جی بی نصب کردم لست سینمو رو حالت فریز گذاشتم ک ثابت بمونه  اگه با واتساپ معمولیم انلای ...

ببین یه گزینه تو تنظیمات جی بی هست هاید لست سین من خودم اونو فعال کردم انلاینیمو با گوشی دیگه نمیتونم ببینم

که خدا بغل کند مگر مرا...
ببین یه گزینه تو تنظیمات جی بی هست هاید لست سین من خودم اونو فعال کردم انلاینیمو با گوشی دیگه نمیتون ...

نمیتونی ببینی یا لست سینت ثابته؟مثلا ی ساعت مشخصیه؟

اف ام شبیه جی بیه فقط یه سری فرقای کوچیک داره مثلا اف ام یه قسمت مخصوص گروه ها داره که جدا کرده یا و ...

ببین من واتسآپ اف ام دارم بعد میدونی دیگ اگر تیک و نزنیم تو وضعیت دیده نمیشه که دیدیم خب اگر جی بی نصب کنیم حتی تیک زده باشن یا نه معلوم میکنه وضعیت و کی ودیده یا ن؟ 

کدومش بهتره توضیح بده😂😐🌿

اف ام بهتره از نظر من چون همون امکاناتو با چند تا چیز اضافه داره،مثلا گروه ها رو جدا کرده یا لیست تم ایموجی داره

جی بی هم همون امکانات رو داره تقریبا ولی من احساس میکنم کنده بعضی وقتا:| 

که خدا بغل کند مگر مرا...
ببین یه گزینه تو تنظیمات جی بی هست هاید لست سین من خودم اونو فعال کردم انلاینیمو با گوشی دیگه نمیتون ...

همین گزینه رو زدم ولی سوالمو خوبرمتوجه نشدید شما اگه میشه دوباره بخونید لطفا☹️