2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

289 بازدید | 23 پست

خانوما اگه روز تخمک گذاری نزدیکی بشه و کلا مایع منی تخلیه بشه بارداری صد در صد هست؟؟؟بچه اولم سومین اقدامم باردار شدم استرس دارم نگرانم☹️

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار

فک کنم اره

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

ربطی نداره من اولی رو بار اول دومی رو ماه سوم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی ممکنه من بچه دوممو بعد یک سال اقدام باردارشدم ولی سومی رو ناخاسته و فقط با ریختن مایع منی رو پام باردارشدم حتی اورژانسی هم خوردم ولی بازم باردارشدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ن نمیخام خیلی زود الان؟

صد در صد باردار نمیشی که. ولی شانس بارداری روز تخمکگذاری خیلی بالا هستش. 

خوب اگه دلت نمیخواد پیشگیری کن. یا قرص اورژانسی مصرف کن

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
هرچیزی ممکنه من بچه دوممو بعد یک سال اقدام باردارشدم ولی سومی رو ناخاسته و فقط با ریختن مایع منی رو ...

من دخترم تازه یه سالش شده دوست دارم دخترم سه سالش شد بعدی و اقدام کنم

صد در صد باردار نمیشی که. ولی شانس بارداری روز تخمکگذاری خیلی بالا هستش.  خوب اگه دلت نمیخواد ...

هر چی به همسرم گفتم برو قرص بگیر گوش نکرد گفت بهتر ک باردار بشی دخترم تنها نباشه☹️ خودم واقعا نمیخام 

من دخترم تازه یه سالش شده دوست دارم دخترم سه سالش شد بعدی و اقدام کنم

اگه واقعانمیخاستی نباید ریسک میکردین  حالام هرچی قسمت باشه عزیزم نگران نباش 

هر چی به همسرم گفتم برو قرص بگیر گوش نکرد گفت بهتر ک باردار بشی دخترم تنها نباشه☹️ خودم واقعا نمیخام ...

مرداهمینن فکر مارو نمیکنن بفکر خوشی خودشونن من دهنم سویس شده الان بااین بارداری سوم سه ماهه فقط عق میزنم

اگه واقعانمیخاستی نباید ریسک میکردین  حالام هرچی قسمت باشه عزیزم نگران نباش

همش زیر سر شوهرمه بهش اعتماد کردم اونم میگه نتونستم خودمو کنترل کنم