بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم خرید کردم پیجش رو بسته کلاهبرداره من فردا میرم پلیس فتا شکایت میکنم که بدونن مملکت قانونداره و بی در و پیکر نیست به شما هم پیشنهاد میدم همین کار روبکنی
سلام پیجش poshakkoukبود؟؟؟ منم خرید کردم پیجش رو بسته کلاهبرداره من فردا میرم پلیس فتا ش ...
واقعا راست میگی آدرس هم داشت ولی بازم من فکر نمیکنم چون اگه واقعا کلاه بردار بود هر جنسی میخواستیم نمیگفت اتمام موجودی سریع میگفت بله موجوده و اگر کلا خودشون پیجشونو پاک کرده بودن اینجوری نمیشد کلا بلاک میشدیم و اصلا پیج پاک میشد حالا هر خبری داشتید بی زحمت اینجا بزارید منم همین کارو میکنم
سلام من امروز ازش شکایت کردم هفتاد تا واریزی داشت ....گفتن به راحتی پیگیری میشه کرد ...شما همشکایت ...
سلام عزیزم خوبی
راجع به شکایتتون به نتیجه رسیدی؟در ضمن چند روزی هست تو اینستا یه پیج دیدم همون اجناس رو گذاشته و دقیقا همون روند پیچ کلاهبرداری داره فکر کنم خودشه دوباره