s_purple_queen مدیر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 عنوان دختر خانوما درس خون بیان ی لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 37 پست شما چجور درس می خونید که کمتر خسته و موفق می شین ؟من مغزم زیاد نمی کشه و ژود خسته میشمچ راه حلی می دین؟ شما چجور درس می خونید ؟من عادت دارم با صدای بلند میخونم و برای هیینم زود انرژیم تموم میشه :\ اگه اروم بخونمم دریت حسابی حالیم نمیشه 1400/06/28 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهان_خوشمل عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 3029 منم همینم برا همینم عادت کردم ی نیم ساعت نهایت ی ساعت که میخونم میرم با ی کار دگ مشغول میشم دگ حس خو ... اتفاقا درس خون بودم وقتمم همش برا درس بود ولی خو لاب لاس استراحت داشتم
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 من بلند میخونم فکم درد میگیره موقع درس اگ خسته بشم ب هدفم فک میکنم دوباره انرژی میگیرم روزی ۱۱ ساع ... وای چجوری ذهنت می کشه این همهمنم خیلی دوست درم اینجور بخونم ولی خب انسان ها باهم فرق دارن هرکی یجوره
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 چند بار ی سوالو میخونی تا توی ذهنت بره ؟ من زود خسته میشم اینجوری ببین یه راه حلی که من دارم هر متنی رو که میخونم اونم بلند بلند تو ذهنم یا با دست ترسیم میکنم معلم زبان ما میگفت درس و بلند بلند بخونین تا قشنگ تو ذهنتون بره وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
استقلالی_ام عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 8450 منم بعضی وقتا برنامه ریزی میکنم روزی چند ساعت بخونم 😂نیم ساعت میخونم کتابو میذارم کنار اما درسم خیلی خوبه دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
چترتنهایی عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 4498 میخونم دیگه من خسته نمیشم از درس خوندنبرای هر یک ساعت یه ربع استرلحت بزار
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 من نمیخوندم ،بزور شاید دو کلمه😐😂 امضات دقیقا منم حقه والا
دفترفانتزی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 558 درس خوندن ذهن قوی میخواد اگه میخوای مطالعه زیاد و باکیفیت داشته باشی باید ذهنتو خالی کنی از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 منم بعضی وقتا برنامه ریزی میکنم روزی چند ساعت بخونم 😂نیم ساعت میخونم کتابو میذارم کنار اما درسم خیل ... اصلا برنامه چیدنام درست در نمیادوسطش ی چی خراب می کنه میخوره تو ذوقم
چربی_آبشده عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 9607 منم بعضی وقتا برنامه ریزی میکنم روزی چند ساعت بخونم 😂نیم ساعت میخونم کتابو میذارم کنار اما درسم خیل ... عععههه مارمولکک😃🤣🤣😂 فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 Turk gril 😍😁 لبخند ساختگی میتواند یک میلیون اشک را پنهان کند.
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 درس خوندن ذهن قوی میخواد اگه میخوای مطالعه زیاد و باکیفیت داشته باشی باید ذهنتو خالی کنی منم دقیقا مشکلم همینهفکر و خیالات نمی زاره تمرکز کنمچجور ذهنمو خالی کنم ؟
چترتنهایی عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 4498 بعد شیوه در س خوندنتم باید درست باشه مثلا یه کتاب رو به ۳ دسته تقسیم کن ( اگه دبیرستانی هستی که درس به درس ) اول هر بخش رو یه بار روزنامه ای بخون بعد جمله به جمله حفظ کن
دفترفانتزی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 558 منم دقیقا مشکلم همینه فکر و خیالات نمی زاره تمرکز کنم چجور ذهنمو خالی کنم ؟ بستگی به محیط زندگیت و اتفاقاتی که تاحالا توی زندگیت افتاده داره به شخصه اینقدر تنش و اضطراب توی زندگیم داشتم که دیگه این قدرت رو ندارم از غم گریزی نیست ،چنان غمگینم که گرچه میکوشم به هیچ نیندیشم ولی سنگینی این هیچ مرا از پای در می افکند...
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 ببین یه راه حلی که من دارم هر متنی رو که میخونم اونم بلند بلند تو ذهنم یا با دست ترسیم میکنم ... من بجز اینکه بلند بلند میخونم صدبارم بر مییگردم از اول یا اگ کسی بغل دستم بود براش تا حد امکان توضیح میدم ولی بازم سختمه درست حسابی نمیره تو مخم
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 بستگی به محیط زندگیت و اتفاقاتی که تاحالا توی زندگیت افتاده داره به شخصه اینقدر تنش و اضطراب ... من چن سالع سر ی موضوعی زندگیم بهم ریختهبخاطر همونم تمرکز و از دست دادمسختمه ب حالت اپل برگزدم ولی درس تنها راهمه ولی موندم چجور