2777
2789

وسواس فکری و تمیزی و .... 

کسی هست قرص مصرف کرده یا میکنه ؟ 

این قرصا رو چاقی هم اثر دارن ؟ جلو اشتها رو میگیره یا اشتها رو باز میکنه ؟ با خوردن قرص وسواس فکری و تمیزیتون بهتر شده ؟ چند درصد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من چن وقته یجوری شدم 

مثلا اگه خونه بهم ریخته باشه عصبی میشم روفرشی صاف نباشه یه چیزی سرجاش نباشه رو رختخوابی کج باشه خونه کثیف باشه خیلی عصبی میشم حرص میخورم حتی گریم میگیره 

ولی دلمم نمیخاد همه اینایی که گفتم جمل و جور کنم هم تنبلیم میاد هم حرص میخورم میتونه این وسواس فکری باشه؟ 

کجا رو جراحی میکنن واسه وسواس ؟.😑😐😐😐

عزیزم چیزی که من میگم برای افرادی هست که وسواس فکری-عملیشون به حدی شدیده که زندگیشونو مختل کرده. در این ورت یه جراح روانپزشک با استفاده از الکترود اون قسمت از مغز رو که منشأ ایجاد وسواس فکری هست میسوزونه، که اونم نمیدونم توی ایران کسی انجام میده یا نه.

نشنیدم درمان وسواس دارو داشته باشه عزیز🙁 پیش روانشناس رفتی شما؟

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋