2777
2789

من میخوام فک بالام رو ارتودنسی کنم، دندونای فک بالام رو یه سریاشونو قبلا پر کردم، ارتودنسی باعث خراب دندون یا شل شدن ریشه دندونام میشه؟ چون اطرافیانم بودن که ارتودنسی کردن و دندوناشون خراب شده، من مشکل خاصی ندارم صرفا بخاطر زیبایی میخوام این کارو انجام بدم. کسی هست ارتودنسی کرده باشه و دندوناش آسیبی ندیده باشن؟

من دندونام آسیب ندیدن 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مراقبت خاصی میخواد؟ قبلا دندونی پر کرده بودین؟

بله اول که میری برای ارتو دکتر بهت میگه عکس رادیوگرافی کل فکت رو بیاری که اگه دندون خرابی داری درستش کنی 

قبل از ارتو باید همه دندون های پوسیده رو ترمیم کنی 

مراقبت هم میخواد مسواک زدنت یکم طولانی میشه و از بین دندانی هم باید استفاده کنی 

نخ دندونم که خب باید مثل همیشه بکشی 

درکل بهش نرسی دندونات خراب میشه من رسیدم مشکلی نبود

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

من فردا وقت ارتودنسی دارم دو تا فکمه 

منم دندون پر شده زیاد دارم اما همش بشتگی به رسیدگی خودت داره اینکه درست و رو اصول مسواک کنی

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎