2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاید

101 بازدید | 11 پست

من راجب کنکور و اینا هیچیییی نمیدونم 

اگر میشه راهنماییم کنید 

من امسال دهمم و خیلی مصمم هستم برای کنکور و میخوام از الان شروع کنم اهسته اهسته بخونم 

کسی بوده رتبش خوب باشه رشته تجربی؟ میخوام بدونم شما از پایه شروع کردید یا از دوازدهم شروع کردید به خوندن جدی؟

میخوام ببینم کتاب تست زنی و تقویتی و اموزشی بخرم یا صبر کنم برای کنکور ۱۴۰۳ رو بخرم؟

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
از الان کتابای تک پایه بگیر  واسه دوازدهم جامع بگیر  من از دهم کنکوری میخوندم

مرسی عزیزممم😘

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب برا ریاضی عربی ادبیات زبان میتونی بگیری کار کنی ولی بقیش هر سال تغییر میکنه مخصوووصا دهمشون 

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
کتاب برا ریاضی عربی ادبیات زبان میتونی بگیری کار کنی ولی بقیش هر سال تغییر میکنه مخصوووصا دهمشون&nbs ...

ممنون گلمم😍

قطعا از الان شروع کنی نتیجه خیلییییی بهتری میگیری

تشکرر❤❤

اگه از الان بخونی  سال آخر زیاد بهت فشار نمیاد

باشه ممنونم ❤

از الان شروع کن دهم رو جدی کنکوری بخون 

اصلا نمیخواد هرپایه رو تابستون جلو جلو بری کلاس 

سعی کن از همین الان پایتو قوی کنی

هرسال تمرکزتو بزار رو همون سال

ان شالله موفق میشی

از الان شروع کن دهم رو جدی کنکوری بخون  اصلا نمیخواد هرپایه رو تابستون جلو جلو بری کلاس  ...

مرسی عزیزم 😍😍😘😘

تو رو خدا بگو برمیگردن؟؟؟؟

کی کوتاه میاد؟؟؟؟

ما ؟؟؟ یا اونا؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭