2777
2789

۴ تا ۵

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

معلوم نمیشه ک عزیزم  

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من تخمکگذاریم خیلی دیر اتفاق افتاد دورهام 40 ایناس

طبق پریود هشت هفته ای. بعد اینکه رفتی سونو و قلبشو دیدن تاریخ درستو میگن 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
رفتم سونو گفت هیچی نمیبینم عادیه؟ 

قبل این هم بتا دادی یا اولین باره؟

آزمایشت بعد ۴۸ تا ۷۲ ساعت تکرار کن، روندش نرمال بود که سه هفته دیگه برو سونو

خدایی نکرده کم بود باید بری سونو واژینال

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
قبل این هم بتا دادی یا اولین باره؟ آزمایشت بعد ۴۸ تا ۷۲ ساعت تکرار کن، روندش نرمال بود که سه هفته د ...

من رفتم سونو چیزی ندید دکتر گفت برو بتا بده زیر 1000 خورده بود یعنی هفتت پایینه

من رفتم سونو چیزی ندید دکتر گفت برو بتا بده زیر 1000 خورده بود یعنی هفتت پایینه

روند بالا رفتنش هم مهمه

.

بارداری اول من هفته ۴ بتا دادم حدود ۲۰۰ بود

هفته ۷ رفتم سونو چیزی ندید

بتا دادم ۸۰۰ بود  ، رفتم سونو واژینال گفت ساک خالی دیده میشه

دوباره بتا دادم ۶۰۰ شده بود

دیگه نامه بستری واسه سقط داد متاسفانه!

.

بارداری نرمال بعد ۴۸ تا ۷۲ ساعت بتا باید دوبرابر شه

مقدارش زیاد مهم نیس، بالا رفتنه مهمه