2777
2789

منم نون بلد نیسم سیبزمینی بلدم 😋

  هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن ریختن کف قابلمه مهمه. البته مقدارش زیاد نباشه. 

نون خمیر نذار. 

میتونی اولش که دم گذاشتی در حد یکی دو دقیقه شعله رو متوسط بذاری که ته دیگ یکم سرخ بشه. بعدش شعله رو پایین بزن و بذار دم بکشه. وقتی دم کشید در قابلمه رو بردار که بخارش خارج بشه و ته دیگ خمیر نشه. برنجت رو هم قبل دم گذاشتن خوب آبکش کن که آب نداشته باشه. 

ظرفی که میخوای ته دیگ بندازی بذار یکم داغ شه روغن کافی بریز نون رو بنداز داخل روغن و بعد پشتو روش کن بعد برنج یا ماکارونیو که تاحدودی ابش رفته  بریز  روی نون بذار دم بکشه اگه غذات برنجه و برنجت دون شده یکم اب روعن بریز روش ولی برای  ماکارونی اینکار لازم نیست فقط زیرش رو اول چن دقیقه یکم زیاد کن تا بخار بیفته بعد حتماکم کن تا اهسته اهسته دم بکشه وته دیگ نسوزه وقتی برنج یا ماکارونی دم کشید باید درش رو باز بذاری که توش بخارنکنه ته دیگت خمیر بشه والبته بلافاصله مصرف کنی خیلی بهتره وگرنه باید درش  نیمه باز بمونه تا بخار نکنه  که اینجوری برنج سرد میشه معمولا بخاطر همین باید جوری برنجوماکارنیو  درست کنی که سریع استفاده بشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز