2777
2789

بله دارم،،خوبه بهتر از بورس و...هست حداقل مجبور ب جمع کردن پول هستیم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی خوبه 

چند نفر بشین و به تعدادتون یه مبلغی رو مشخص کنید که ماهیانه پرداخت کنید

هر ماه هم قرعه‌کشی کنید به نام یک نفر 

مثلاً ما ۲۵ نفر شدیم نفری یک میلیون می گذاریم 

وام ۲۵ میلیونی برامون در میاد

دیگه هر کی شانسش هر وقت باشه

اولین وام رو هم کسی که هماهنگی می کنه و پیگیری می کنه بر میداره چون معمولاً دردسر داره دیگه

هی باید پیگیر باشی کی ریخته کی نریخته

باز هر طور اعضا تصمیم بگیرن همون طور میشه

اما چون سود نداره و کاملاً پاکه معمولاً بسیار پر برکت میشه این پول 

برای من که همیشه همین طور بوده

وام میگیرین یا وام میدین؟ 

وام‌ میگیرم،،،مادرم‌هم‌ وام‌میده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب کارمزد هم میگیرن؟ 

نه عزیزم

اصلا اون تصور وام طوری رو از سرت بیرون کن

قرعه کشی خونگیه

اونیم که مسئول جمع کردن پولا و نظم دادن به این برنامه ست، تنها حسنی که براش داره اینه که بدون نوبت، نفر اول میبره

وام‌ میگیرم،،،مادرم‌هم‌ وام‌میده

کارمزد میگیرن؟ اگه یکی قسطشو به موقع نده باید چیکار کرد؟ چه ضمانتی باید گرفت؟ 

کلا کارایی که یه نفر که وام میده باید انجام بده رو میشه بهم بگین؟ 

نه عزیزم اصلا اون تصور وام طوری رو از سرت بیرون کن قرعه کشی خونگیه اونیم که مسئول جمع کردن پولا و ...

آخه یکی بود فکر کنم واسه وام ده تومنی پنجاه تومن کارمزد میگرفت

کارمزد میگیرن؟ اگه یکی قسطشو به موقع نده باید چیکار کرد؟ چه ضمانتی باید گرفت؟  کلا کارایی که ی ...

عزیزم مادر من غریبه نمی‌نویسه اصلا ،درو همسایه و فامیل،و اصلا مستاجر ها رو نمبنویسه،،،،کارمزد نه ،ولی اولین وام رو ب عنوان حق زحمه خودش بر میداره و از ماه دوم قرعه کشی میشه،،،عر وقت ب نام هر کسی در اومد در قبال دریافت پول باید رسید بده