2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم فقط کرم پودر میزنم.

خب اشتباه..۹۰ درصد عامل چین و چروک و مشکلات پوستی آفتاب هست ‌.. ضد آفتاب خوب بخر و ب زن

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
چجوریه🤔

همه دکترای زیبایی حتی آرایشگاه ها انجام میدن . من یک بار رفتم پیش یه دکتر برام میکرونیدلینگ کرد خودم یادگرفتم چطوریه بعد با خواهرم دستگاهشو خریدیم و از اون موقع با هم یک دونه کوکتل میخریم هر سال زمستون ها و صورتمون رو برای هم میکرونیدلینک میکنیم با کوکتل کلاژن ساز یا هیالورنیک اسید. 

من اسید سالسلیک رو خیلی تحقیق کرده بودم و یه دکتری هم هست مشهد درمان جوش با اسید سالسلیک میکنه و معروف هست. رفتم داروخونه گفتم اسید سالسلیک بدید هیچ جا نداشت. آخر گفتم محصولات جوش اتون رو بیارید ببینم محتویاتشون رو خوندم دیدم این سبوما خوب بود خریدمش. حالا برو بخر شاید برای شمام خوب جواب بده. تموم اون جوش های نقطه سرسیاه رو میبره طی یک هفته

ممنون منم نیاز اساسی دارم حتما میخرم

ما چون سه تا خواهریم با صورت های جوشی مجبور شدیم بخریم که هزینه هامون کمتر بشه. یک کوکتل میخریم پونصد تومن سه تایی استفاده اش میکنیم مگر نه باید بیرون جلسه ای چهارصد تومن بدیم. 

عزیزم برای منافذ باز حتما باید اول از همه صورتتون رو خوب پاک سازی کنید خیلی مهمه.کرم زعفران و ماسک گچی mnd خیلی خوبه.البته کرم زعفران برای طبع گرم خوب نیست باید توجه کنید