2777
2789
عنوان

باچه بهونه ای بهش پیام بدم

286 بازدید | 17 پست

راستش من یه نفر دوس دارم اون خبر نداره چند وقته هرشب بهش پیام بدم اونم صمیمی جواب میده گاهی اوقات هم اون پیام میده وقتی پیام میدیم خیلی طول میکشه پیام دادنمون اما نه مث دوس پسر دوس دخترا عادی پیام میدیم اون ساعت ۶میره سرکار ولی گاهی اوقات ساعت ۱۲بهش پیام میدم جوابمو میده بعضی وقتهاهم تا۱طول میکشه به خاطرم بی خوابی میکشه.حالاشما چی پیشنهادمیدین؟باپه بهونه ای بهش پیام بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو واکسن چی زدی😐

😂😂😂

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

یاده خودم افتادم نمیدونستم به چه بهونه ای با عشقم حرف بزنم اولای رابطمون ک همش اون پ میداد کم کم از حسم مطمعن شد دیگ من پ میدادم الان سه ساله ازدواج کردیم🙂حسرت اون روزا رو میخورم با این ک الان کنارم خوابه دوس داشتم تکرار بشه اون روزا

به هر بهونه ای پیام بدی، تابلوه. 🤭 پس فرقی نمیکنه خیلی. بنظرم صبر کن، بذار اون پیام بده. 

خیلی مغرور فک نکنم اون اول بده ولی وقتی من میدم غروری اومدیم دادنش نمیبینم خیلی صمیمی