2777
2789

کلی از نظر اخلاقی باهم تفاهم داشتیم و هر دو قصدمون ازدواج و خیلیم جدی بود تا اینکه دیشب اومدم رفتم توی تموم فالورهای اینستاش خانم اد داشت دیدم زیر کامنت خیلی از خانم ها نوشته عالی جیگر و جذاب و باحال .... اصلا فکرشو نمیکردم اصلا ... آوار دنیا ریخت روی سرم کسی که میگفت چشام جز تو کسیو نمیبینه اونوقت چی فکر کردم؟

حالا تکلیف چیه به این رابطه ادامه بدم یا.....

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کِی این حرف ها رو نوشته؟ شاید برای قبل از شما بود

نه تمومش برا یک ساعت و یک روز پیش و ... بود همه تاریخ ها رو نگاه کردم . قصدش خیلی جدی باهام بود منه خرم زود وابسته شدم بهش و چشمامو رو همه چی بستم ‌ اگر بدونی چجوری پیش مرگم میشد 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من تجربه زندگی با همچین آدمی رو داشتم مطمعن باش یه روز بهت خیانت میکنه

چقدر خنگم من باز پیش خودم فکر میکردم شاید بی منظور نوشته از بس این مدت مخمو زده بود برا زندگی 

[QUOTE=208378037]نه تمومش برا یک ساعت و یک روز پیش و ... بود همه تاریخ ها رو نگاه کردم . قصدش خیلی جدی باهام بود منه 

خودت بهتر شرایطتو میدونی و خودتم بهترین تصمیمو میتونی بگیری.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

اصلا باورم نمیشه ما از صبح تا شب راجب خونه زندگی مون حرف می زدیم و.... که چیکار کنیم نکنیم . اصلا موندم با این دل و وابستگی چکار کنم دوستان . سخته برام خیلی دوسش داشتم _ اما دیدم زیر تموم پست های خانم نوشته عالی باحال و....... تکلیف چیه 

با این دل و وابستگی چکار کنم هان ... 😔 تکلیف چیه ... تا حالا بهش نگفتم اصلا اما عادی جوابشو میدم نه مثل قبل