2777
2789
عنوان

کدوم بگیرم؟؟؟؟🤔🤔🤔🥺🥺🥺😊😊

125 بازدید | 8 پست

بچه ها من ی حاجت دارم ک ب شدت ب شدت نیازمندم بهش میخوام چله فوری بگیرم ۲۰ روز وقت دارم روزی ۲ تا کدوم چله خیلی جواب میده خیلی خیلی اثر داره جواب میده بگین اونو بگیرم

بعر اشکال نداره ب جا ۴۰ روز تو۲۰ روز بخونم روزی ۲ تا؟؟؟؟؟؟

مرسی خیر ببینید❤❤❤❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

من شنیدم چله زیارت عاشورا بخونی خوبه خودمم الان شروع کردم چله ی زیارت عاشورا

صلوات زیاد نذر کن و بفرست

نذر نمک حضرت فاطمه هم تو اینستا خوندم که اینجوریه مثلا واسه مثال ۱۰ بسته نمک به نیت حضرت فاطمه نذر می‌کنی که اگه به حاجتت رسیدی بعدش نذرتو ادا کنی 

از امام رضا خیلی کمک بخواه از امام حسین و حضرت رقیه 

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
من شنیدم چله زیارت عاشورا بخونی خوبه خودمم الان شروع کردم چله ی زیارت عاشورا صلوات زیاد نذر کن و بف ...

وای مرسی عزیزم فقط شما جواب دادی مرسی خیز ببینی

ببین زیارت عاشورا و نماز امام زمان خیلیییی خیلی جواب مسده من خودم این خاجتم سنگینه مهمه رسیدن ب عشقمه خب نذر کزدم مطمینم جواب میده ی سدی ۴۰ تا تموم شد و بهتر شد اوضاع ۴۰ تا دوم شروع کردم ک دیگ قطعی تر شه و خوندم ۲۰ تا بعد پریود شدم نخوندم دیگ تنبلیم اومد بعد پریودم نخوندم تا الان ک باز میخوام بشم ولی میخونم اما جز اون چله خودم ی چله فوری میخوام ک تو ۲۰ روز بخونم وقت و طاقتم کمه کلفیه اعتقاد داشت جواب میده واقعا میده پس میده چله عاشورا مگ ن؟؟؟؟؟؟؟؟ من جز چله خودم اینو هم پس از امشب میگیرم تا جواب بده  ب ارامش برسم توروخدا برام دعا کن چشم نمکم نذر میکنم بعد نمکو چ کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟

اخ امام رضا ک عاشقشم🙂کاش منو میدید و آرومم مسکرد الان🙂

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مرسی عزیزم فقط شما جواب دادی مرسی خیز ببینی ببین زیارت عاشورا و نماز امام زمان خیلیییی خیلی جوا ...

اتفاقا منم واسه رسیدن به کسی که دوستش دارم نذر کردم 😊 منم همینارو شنیدم هر روز کلیپای امام رضا میبینم ازش می‌خوام ... تنبلی نکن انشالله که جواب میده .... نماز نیت کنی بخونی خوبه

نمک رو هم بدی به مردم دیگه مثل نذری 

یا مثلاً نذری های دیگم میتونی درحد توانت بدی مثلا واسه روز اربعین چندتا کیک نذر کنی و بدی یا مثلا یه چیزی که به خاطر کرونا هم ایرادی نداشته باشه مثل همین کیک یا آبمیوه یا چیز دیگه....

انشاالله خودتم خیر ببینی و حاجت روا بشی🥰 

راستش اون ۲۰ روزه رو نمیدونم ولی خب باید نیت ۲۰ روزه کنی دیگه

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

اگه میشه یه لطف کن یه سرم به تاپیکای قبلم بزن 🥰 ممنون میشم 🌹

اتفاقا منم واسه رسیدن به کسی که دوستش دارم نذر کردم 😊 منم همینارو شنیدم هر روز کلیپای امام رضا میبی ...

مرسی عشقمممم وای پس هردو شبیهیم البته من عاشقمااا......یعنی بک میکنم مث من نیس حاضرم تموم جونمو بدم براش ب خدا قسم الان فقط میخوام ارامش بگیرم رسمی شه قطعی شه خب خیلی خانوادش شلن اه بعد نذر نماز و زیارت عاشورا کردم دو سری سر ی اول تموم شد جواب داد سری ۲ هم گرفتم ولی میگم یهد تنبلیم اومد از وسطش ول کردم ولی ادامه میدم قبول دیگ ن؟؟؟؟؟؟؟

اره نمک میدم حتما ممنون گلممممممممممم

الانم جدا از زیارت عاشورا میخونم ک بگن فقط این مدت ولی ۲۰ روز وقت دارم روزی ۲ تا

ممنون کلم حاجت روا شی عریزمم هردو برسیم من ک طاقت ندارم دلم ارامش میخواا خداروشکزررر شکر شکر شکر میکنماااااا الانم ولی ارامش محض میخوام

اگه میشه یه لطف کن یه سرم به تاپیکای قبلم بزن 🥰 ممنون میشم 🌹

چشم گلم دیدم خیلی قشنگه هنر خودتونه؟😀😍

مرسی عشقمممم وای پس هردو شبیهیم البته من عاشقمااا......یعنی بک میکنم مث من نیس حاضرم تموم جونمو بدم ...

انشاالله که خدا جوابمونو بده و حاجت روامون کنه

منم واسش حاضرم جون بدم .. شاید عاشقش باشم ولی نمی‌خوام از قصد به روی خودم بیارم چون دیوونه تر میشم ولی خیلی دوسش دارم شب و روز به فکرشم و کلی از دوریش گریه کردم و حالم بده ...

خوبه که واسه تو ...ولی واسه من که از هم دوریم ، اصلا فعلا اسم خانواده وسط نیومده هیچ خبری نیست...

فقط می‌خوام بهش برسم 

همین چله هارو هم میگن باید تو یه ساعت مشخصی بخونی ولی منکه فعلا ۶ روزه شروع کردم اگه خدا قبول کنه هر روزم تو ساعتای مختلف یادم میوفته بخونم ...

چشم گلم دیدم خیلی قشنگه هنر خودتونه؟😀😍

ممنون بله اینکارارو انجام میدم بلکه کمی سرگرم بشم