2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضمیر خود آگاه داریم و ضمیر ناخودآگاه 

ضمیر خودآگاه اتفاقاتی هست که در لحظه داره برای ما اتفاق میفته داری میبینی 

ضمیر ناخودآگاه از بچگی اتفاقاتی که برات اتفاق افتادن و اتفاق های مثبت که میمونه تاثیر رو اعتماد ب نفست میزارع بهت میگفتن خوشگل خب تو ذهنت میمونه و الان در باورت و ضمیر ناخودآگاه شکل گرفته این ینی باورات ینی ذهنت 

طبق قانون جذب اتفاقایی ک نیفته آدمایی ک جذب می‌کنی با ضمیر ناخودآگاه هست حالا تو میخوای پاکسازی کنی تا با قانون جذب ذهنت مثبت شع حذف سه اتفاق های بد 

ی کاغذ بردار از بچگی تا الان هر چی اتفاق بد افتاده فحش های ک گفتن و... بنویس بعد کاغذ رو پاره کن 

چون نوشته ها ارتعاش دارن 

مثلا از بچگی بهت بگن بی عرضه الان ضمیر ناخودآگاه تو رو بی عرضه می‌دونه و آدم های هم ارتعاشت بی عرضه میشن 

باید پاکسازی شع گفتم چجوری و.... توضیح طولانیه 

میگم وویس نیس حس تایپ نیس ببخشید در این حد خلاصه گفتم 

واقعا ممنون میشم 

گفتم خواستی واتساپ بیا توضیح بدم کامل , وویس بدم , حالا میخوای چی کار کنی ؟ قانون جذب با ضمیر ناخودآگاه ارتباط مستقیم داره . هر چی جذب می‌کنی با باور های گذشته ک تو ذهنت هست , ب هر چی باور داری همونع 

ضمیر ناخودآگاه باوراته شخصیتت , روحته انرژی منفی مثبت نداره , دنیا ب منفی کار ندارع افکارت زندگی رو میسازع و..

در این بگم دیگه حوصله ی تایپ کردن ندارم 😁⁦❤️⁩ داستان طولانیع زمان بره با وویس میتونم بگم

گفتم خواستی واتساپ بیا توضیح بدم کامل , وویس بدم , حالا میخوای چی کار کنی ؟ قانون جذب با ضمیر ناخودآ ...

میتونید ویس آپلود کنین اگه تو قسمت چت رو برگه بزنین کنار ایموجی ها اینا از سمت راست سومی بعد رو ویس بزنین می تونین صداتون رو رکورد کنید خواستین ویس بزارین.