2777
2789

من مدتیه بدنم سوزن سوزن میشه مثلا در نیم ساعت یک سوزن دوباره ده دیقه یه یبار یه سوزن فقط یک سوزن پشت سر هم نیست از ام اس خیلی میترسم با اینک ام ار ای هم دادم بچه کوچیک دارم نمیتونم بهش برسم کسی بوده اینجوری

بخاطر اعصاب و استرسه و غلبه سودا

حجامت هم اگر بتونی انجام بدی خوبه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اینجوری شدی قبلا اره استرس و اعصاب خوردی بشدت دارممممم خیلی

من مقطعی اینجوری میشم

الان چند روزه اعصابم خیلی خورده همش سوزن سوزن میشه تنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

برو عطاری دمنوش و عرق گیاهی بگیر برای آرامش اعصاب، چند وقت بخور

سریع نرو سراغ فکرای بد