2777
2789
عنوان

چطوری بگم بهم پیام نده دیگه ؟ 😑

1989 بازدید | 14 پست

بچه ها من خجالتی نیستم ولی مهربونم 

با یه اقایی یه مدت در رابطه بودم و الان دوسال از طرف من تموم شده . این اقا خیلی ادم خوبیه و الان هم در رابطه با یه دختر دیگه هست

اما یک ماه پیش برای پرسیدن چندتا سوال در حوزه کاری من بهم پیام داد و برای اینکه براش بیشتر توضیح بدم زنگ زد و یه ساعتی حرف زدیم 

الان چند روز یه بار پیام میده و گه گاهی به این اشاره میکنه که خیلی براش عزیز و متفاوت بودم و هستم و حرفای دیگه 

اما من دلم نمیخواد اینقدر بهم پیام بده و این حرفا رو بزنه 

چطوری بهش بگم اینو که ناراحت نشه ؟

میدونم رابطه ای که الان داره کاملا مناسبش هست و من دوست ندارم باعث جدایی شون بشم و از طرف دیگه این اقا برای من تموم شده هست و هیچ علاقه ای بهش ندارم

خودم هم در رابطه ای نیستم چون فرد موردنظرمو پیدا نکردم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لازم‌نیست هروقت پیام میده جواب بدی از هر ۱۰تا پیامش یکی رو کوتاه جواب بده و تمام شعور داشته باشه میفهمه نمیخوای درارتباط باشی

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سین کن جواب نده  خودش میفهمه دیگه نباید پیام بده

اخه به شخصیتم نمیخوره این حرکت 🙄

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
اخه به شخصیتم نمیخوره این حرکت 🙄

این  بهترین راهه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بلاکش کن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه مدت دیر به دیر جواب بده و سرد باش باهاش که متوجه بشه .شما که دوست داشتی جوابش رو ندی باید وقتی سوال می‌پرسید میگفتی نمیدونم که نخواهید با هم حرف بزنید و رابطه دوباره جوش بخوره. دوره مهربونی خیلی وقته گذشته و تمام شده

وقتی ازت تعریف کرد بگو نظر لطفته نسبت بمن ولی برای من دیگه همه چیز تموم شده و دوست ندارم گذشته برام یاد اوری بشه ازتون میخام که شما هم باعث یادواری خاطرات گذشته نباشین و حرفاتون رو دیگ تکرار نکنین 

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
لازم‌نیست هروقت پیام میده جواب بدی از هر ۱۰تا پیامش یکی رو کوتاه جواب بده و تمام شعور داشته باشه میف ...

مرسی 

یه مدت دیر به دیر جواب بده و سرد باش باهاش که متوجه بشه .شما که دوست داشتی جوابش رو ندی باید وقتی سو ...

دیر جوابشو میدم اما زود سین میزنه 😑

به عنوان یه دوست قدیمی خواستم کمکش کنم چون نیاز داره 

چند بار بهم گفته با اون خانم درباره من حرف زده و اون خانم میدونه من چقدر عزیزم براش 😐

فکر میکنم اگه بلاکش کنم با خودش فکر میکنه من توهم زدم که دوباره میخواد برگرده با من باشه!

و اینکه بهم گفته اون خانم رو خیلی دوست داره و رابطه الانش عالیه

وقتی ازت تعریف کرد بگو نظر لطفته نسبت بمن ولی برای من دیگه همه چیز تموم شده و دوست ندارم گذشته برام ...

ممنون عزیزم

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

بی زحمت دوباره منو تعلیق کنید دیگه برنمیگردم 🤕