2777
2789
عنوان

خانمای های خوش سلیقه بیایین

188 بازدید | 26 پست

سلام دوستان به کمکتون احتیاج دارم .به نظرتون وسیله برقی آشپزخونه مثل یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و تکیه های برقی کوچیک سفید خوبه یا سیلور؟؟اگه عکس یا ایده دارین بزارین ممنون میشم .

🌹🌹🌹تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سیلور خیلی بهتره 

سفید همیشه یک ذره لکه رو هم نشون میده اما سیلور نه 

سیلور رو میتونید با رنگ قهوه‌ای کابینت و کمد ست کنید ولی سفید رو نه 

نظر خودم رو گفتم 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
سیلور .من خودم همه رو سیلور خریدم.سفید ب مرور زرد میشه

راست میگه واقعا 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.