2777
2789
عنوان

بدن سازی

75 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کسی هست بدن سازی رفته باشه 

برای فرم گرفتن سینه و باسن چندوقت لازمه بری ؟

کسی میدونه هزینه اش الان چقدره؟

جهان نقاشی شده...با رنگ هایی از جنس دروغ💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول میکشه کلا ، باید ادامه بدی بستگی داره چقدر بخوای تغییر کنه بدنت  هرچی بیشتر زمانشم بیشتر ...

قبلا ووشو میرفتم و یه ماهم بدن سازی رفتم بدنم فرم داره فقط میخوام باسن و سینه هام فرم بگیرن

منم ۸ ماهه میرم

۱۷ کیلو کم کردم تازه ب وزن ایده الم رسیدم و دارم عضله سازی میکنم.راصیم

باشگاه ما ۳۰۰ میگیرن با هزینه پروتیین وی و مکمل قرص روغن ماهی حزدیک ۵۰۰ ماهی میشه

کلی هم باید پروتئین بخوری گوشت سینه مرغ و شیر و مغزیجات و ....

کلا ب تغدیت برسی  

و اینک بدنسازی برای سینه خوب نیس ینی ن فقط بدنسازی ... هیچ ورزشی نیس ک روی سینه اثر داشته باشه جون بافتش جربیه عصله نیس ک بخای تقویت کنی و بزرگش کنی ....

باسن هم حداقل ۴.۵ماه میخای تا اثرشو ببینی

من اگر نیکم یا بد تو برو خود را باش😊❤
منم ۸ ماهه میرم ۱۷ کیلو کم کردم تازه ب وزن ایده الم رسیدم و دارم عضله سازی میکنم.راصیم باشگاه ما ۳ ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

پس چرا بدنسازا سینه های خوش فرمی دارن خیلی

اگ منظورت اقا ها هستن که اناتومی بدن خانوم و اقا فرق داره اونا غذد شیردهی و اون بافت چربی که خانوما دارن رو ندارن 

اگر خانوما میگی اکثرشون عمل سینه انجام دادن 

چون وقتی یک خانوم بمدت طولانی بدنسازی کار کنه و درصد چربی بدنش رو بیاره پایین طوری که س ی ک س پک هاش بزنه بیرون سیینه هاش شل و افتاده و داغون میشه بعد میرن عمل میکنن

😐😐😐 ما ی خانم ورزشکار داشتیم ۳ تا بچه شیر داده بود عملم نکرده بود میگف فقط از ورزشه

من نمیدونم شما ب کی میگین ورزشکار و ب چه مدل سینه ای میگین خوش فرم!

ب هرحال یک بخش اعظمی از این فرایند ب ژنتیک افراد بستگی داره 

بعضیا  بطور ارثی و ژنتیکی سینه های بزرگی دارن 

چیزی که هست اینه ک این بدن ماست که توی چربیسوزی انتخاب میکنه اول چربی های کجا رو اب کنه !

توی هر فرد متفاوته و ب ژنتیکش ربط داره

با انجام حرکات مربوط ب سینه عضلات زیر بافت سینه  که توی خانوم ها خیلی کم هستند ممکنه کمی تقویت بشن اما اصلا و ابدا سینه رو بزرگ و خوش فرم نیمکنن اگر دیگ خییلی طولانی انجام بدی یخورده باعث میشه که سینه افتاده نشه...

بطور کلی بدنسازی خیلی باعث تقویت بنیه بدن و عضله سازی و خوش فرم شدن کل بدن میشه بغیر از سینه ! و تنها کاری ک با سینه خانوما میکنه کوچیکتر کردن و شل شدن اون هست 

این عگس هایی ک از خانوم های بدنساز ک بیکینی میپوشن و شکم چندتکه دارن اکثرا سینه هاشون عمله