2777
2789

ویکس بزن بهش 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من الان دوماهه هنوز خوب نشدم

😂😂😂واعی من همه جور دارو پماد خوردم حدودا ۱تومن تو این هفته خرج جوشا کردمو حل نشد نگو برا کروناس

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

من ی دارویی برا کرونا خوردم بعد باید قطعش میکردم حواسم نبود نکردم بعد ک یهویی قطعش کردم بدنم واکنش ن ...

چی خوردی من داشتم بعد کرونام بدتر شدم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
حنای خشک؟ چجوری بزنم ب پوستم؟

اره حنایه خشششک ینی با چیزی قاطیش نکنی .

من یه ظرفی برداششتم توش حنا ریختم بعد با انگشتم میزدم به پوستم بعد ن ک پوستم نم بود میچسبید ب پوستم .

بعد رفتی حمام حنا با ماست کم چرب و شکر بزن ب پوستت هم لایه برداره هم التهابه پوستتو میخابونه 

حنا با ابلیمو هم خوبه ولی من امتحان نکردم

من گرفتم جوش زدم 😭😭من میگم حتما بخاطر خوردم زنجبیل و اویشنه

نه بابا خود بیماری عوارض پوستی میده

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

سلام گلم من خودم تو دوران راهنمایی مث چییییییی جوش میزدم بعد چند وقت یه کرم خریدم اسمش زینک اکسید بود خیلیی هم ارزون بود دیگه هرشب میزدم رو جوشام جاشون نموند و بعد فوقش دوهفته پاک می‌شدن از رو صورتم 

این تجربه منه 😊🤭

جلو بچت زنتو نمیبوسی میگی زشته؟🤨 ولی جلو روش ایتقدر دعوا میکنین و داد می‌زنین که ... می‌کنه تو خودش !😶 خب اون بچه محبت کردن رو از کی یاد بگیره؟!🙁🙃