2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان ...همه کاربرها مثل هم نیستن  بعضی هاشون واقعا بد هستن بعضی ها هم خوب

ببین قبول داری درک نوشتاری زبان فارسی مشکله پس حق میدم به رضاشاه که می خواست زبان فارسی رو لاتین کنه !

گگفتم نظرتون راجبه کاربرای نی نی سایت چیه ؟

بعضیا خوبن، بعضیا بد، بعضیاشون واقعا فرهنگ و ادب و شعور دارن، بعضیاشون ندارن و واقعا بی ادب هستن و با حرفاشون هم آدم رو ناراحت میکنن هم دل میشکنن.

کاربری مشترک، بعضی تاپیکا مال خودمه بعضیاش واسه دوستمه. 
ببین قبول داری درک نوشتاری زبان فارسی مشکله پس حق میدم به رضاشاه که می خواست زبان فارسی رو لاتین کنه ...

قبول دارم اگه کسی کلمات را درست بنویسه و از علائم نگارشی استفاده کنه درک تمام جملات ساده است.

شما ببین چی نوشتی : به جای کاربرها نوشتی کاربردی.

در متن اصلی تاپیکت هم نه علائم نگارشی استفاده کردی و نه صحیح نوشتی.

راجبه : راجع به

جواب ابلهان خاموشیست
قبول دارم اگه کسی کلمات را درست بنویسه و از علائم نگارشی استفاده کنه درک تمام جملات ساده است. شما ب ...

خوب من علائم نگارشی از کجا پیدا کنم خانم دکتر مشکل بعدی که دارم خدا شاهده من کیبورد گوشی یه کلمه میزنم کلمه دیگه میزنه چیکار باید کرد آخه!

خوب من علائم نگارشی از کجا پیدا کنم خانم دکتر مشکل بعدی که دارم خدا شاهده من کیبورد گوشی یه کلمه میز ...

علائم نگارشی در همین صفحه کیبورد هست ،قبل از اینکه مطلب را بفرستید یکبار بخونیدش تا اگه اشتباه نوشتاری بود اصلاح کنید. اگه تایپ خودکار را غیر فعال کنید دیگه کلمات پیشنهادی براتون تایپ نمیشه.

جواب ابلهان خاموشیست
علائم نگارشی در همین صفحه کیبورد هست ،قبل از اینکه مطلب را بفرستید یکبار بخونیدش تا اگه اشتباه نوشتا ...

اونوقت به من می گن برو تایپیست شو  آخه چطور وقتی حوصله دقیق نوشتن کلمات رو ندارم یعنی واقعا زورم میاد فینگلیش بلدم بنویسم چون واقعا راحته اونجور نگاه نکنید زبان فارسی یکی از سخت ترین زبان های دنیا هست 

اینجا اکثرن شعار میدن مطمئن باش تو زندگی واقعیشون افکارو رفتارشون مثل همون کسیه که تو تاپیکش مشغول نصیحتشن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کلا این دنیا رو نباید جدی گرفت

این دنیا تموم میشه

پس لزومی نداره عصبی بشیم

ناراحت بشیم

به دیگران کمک کنیم .البته برای کمک ادم آخرش پشیمون میشه و آدمی بدی میشه

اما ای کاش همکار یا هر کسی کمک ادم رو قدر میدونست