بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب من علائم نگارشی از کجا پیدا کنم خانم دکتر مشکل بعدی که دارم خدا شاهده من کیبورد گوشی یه کلمه میز ...
علائم نگارشی در همین صفحه کیبورد هست ،قبل از اینکه مطلب را بفرستید یکبار بخونیدش تا اگه اشتباه نوشتاری بود اصلاح کنید. اگه تایپ خودکار را غیر فعال کنید دیگه کلمات پیشنهادی براتون تایپ نمیشه.
علائم نگارشی در همین صفحه کیبورد هست ،قبل از اینکه مطلب را بفرستید یکبار بخونیدش تا اگه اشتباه نوشتا ...
اونوقت به من می گن برو تایپیست شو آخه چطور وقتی حوصله دقیق نوشتن کلمات رو ندارم یعنی واقعا زورم میاد فینگلیش بلدم بنویسم چون واقعا راحته اونجور نگاه نکنید زبان فارسی یکی از سخت ترین زبان های دنیا هست
اینجا اکثرن شعار میدن مطمئن باش تو زندگی واقعیشون افکارو رفتارشون مثل همون کسیه که تو تاپیکش مشغول نصیحتشن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب