2777
2789
عنوان

ازنکات طلاییِ خانه داری بگید!؟

2119 بازدید | 104 پست

خودم اول بگم

من تومخزن اتو عطرمیریزم هروقت لباسامو اتوبزنم لباسام بوخوب میگیرن😊

روسرامیک صابون رنده میکنم وروش جاروبرقی میکشم اینطوری هروقت جاروبرقیاروشن میکنم خونه راجاروبزنم خونه معطرمیشه☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جای شیشه پاک پاک یه ته استکان مایع شبشه شور یه ته استکان سرکه سفید مابقی هم اب میریزم به هر جا میپاشم انگار با وایتکس تمیز کردم بوی خوبی هم میده شیشه و در و پنجره و کانتر و همه رو باهاش پاک میکنم 

به به واقعا این دوتا نکات خیلی طلایی بود 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

منم تو مخزن اتو عطر میریزم و به پنبه عطر میزنم میندازم تو پاکت جاروبرقی بعد موقع جارو زدن عطرش تو خونه میپیچه یا موقع گردگیری دستمالو با نرم کننده و آب مرطوب میکنم هم خونه بوی خوب میگیره هم دیرتر گردوخاک روی لوازم میشینه.