2777
2789
عنوان

میشه بیاین ☹

94 بازدید | 3 پست

خانوما خیلی حس بدی به خودم دارم اصلا اعتماد به نفس ندارم مخصوصا الان حس میکنم کلا تو زندگی من آدم حساب نمیکنه  من اصلا اصلا نمیدونم شوهرم چه قدر پول وسرمایه داره فقط همین که میدونم خونه مال خودمونه و ماشین باطلاهام همین 😕

امروز صبح اسب شوهرم مرد شهرستان بود میدونستم یکی دیگه داره گفتم ناراحت نباش اون یکی هست بعد گفت نه دوتا مونده مثلا من نمیدونم اون یکی رو کی خریده یا بعدازظهرپدرشوهرم اومد خونمون باهمسرم راجب زمین حرف میزدن گفتم زمین چیه پدرشوهرم گفت چند قطعه زمین خریدیم چندوقت پیش درمورد اون حرف میزنیم درصورتی که تاحالاشوهرم به من نگفته یا مثلا یک دفعه ای ماشین عوض میکنه به من نمیگه فقط خرج و پولی که لازم داشته باشم میده ولی دیگه هیچی نمیگه نمیدونم چرا به من اعتماد نداره ؟شما ازهمه چی زندگیتون خبر دارین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننیدونم چطوری بهش بفهمونم که دعوا پیش نیاد 

خوب وقت خواب فک کنم بهترین جا برای حرف زدنه تو تخت که با شوهرتی با ارومی نوازش کن هی حرفای قشنگ بزن بعدش بهش بگو عزیزم یا هر چیز دیگه چرا هیچ چیزو بهم نمیگی منم دوست دارم بدنم چی داریم چی میخری چی میفروشی بگو منم دوستدارم بدونم دل خوشی برام میدونم که برام ارزش قاعلی که بهم بگی اما الان احساس میکنم بهم اعتماد نداری که نمیگی بگو نگفتم که ناراحت بشی یا خدای نکرده دلخور بشی از حرفام بگومنم دوس دارم خبر داشته باشم زندگی مشترک یعنی اینا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کوردم