2777
2789
سلام مامانای خوشگل. خوبید؟ من چندین بار تاپیک آموزش زبان انگلیسی رو اینجا زدم. ولی احساس کردم که شاید خیلی رسمی بوده که اونقدری که انتظار داشتم، استقبال نشده. می خوام بدونید که جدا از مبلغ و هزینه کلاس، تدریس به بچه ها به من انرژی می ده چون دوسشون دارم. خیلی. الانم می خوام بگم که اگر کسی دوست داره که کوچولوش از 3 سال به بالا، زبان انگلیسی رو به شیوه مادری با شعرو بازی و کتاب یاد بگیره، شک نکنه که می تونه به من اطمینان کنه. اگر دوست داشتید من می تونم کلاس رو بر حسب خواست شما تو منزل شما، منزل خودم، یا حتی یک مهد کودک عالی که توی شهرک غرب هست برگزار کنم. فقط مامانای گل من چون شاغلم، این کلاسها موکول می شن به بعد از ظهر روزهای هفته یا 5شنبه و جمعه ها با خواست شما. نگران هزینه و مبلغ هم نباشین. خیلی از مامانا که تماس می گیرن مبلغ و هزینه رو مدام سوال می کنن و دو به شک هستن. با هم یجوری کنار میاییم. :) مهم اینه که بتونیم با هم، این گلها رو پرورش بدیم. اگر مایل بودین، همینجا برام پیغام بگذارید. میام سر می زنم حتما.

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

سلام عزیزم. کلاسها بسته به محل برگزاری و سن، جلسه ای بین 35-60 هست.

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این هزینه ای که فرمودید برای یک ترم است؟ هر ترم چه مدت طول میکشه؟ و یه بچه چه مدت حداقل باید توی این کلاسا شرکت کنه؟
واسه بعضیا دلسوزی نکنین................ چون به موقع اش بد می سوزین !
parsa جان، هزینه ای که گفتم خدمتتون جلسه ای هست. کلاسهاشون بسته به سن بچه متفاوت خواهد بود. کلاسهای من خصوصی برگزار میشه، چون اصولا والدین تمایلی به برگزاری کلاس های نیمه خصوصی ندارن. و حتی ممکنه دو تا بچه با هم سازگار نباشن. چون کلاس ها به شیوه زبان مادریه، زمان دقیق نمیشه داد. اما خوب بچه از ابتدای کلاس معمولا کمی غریبی ممکنه بکنه باهام که خوب کاملا طبیعیه و اکثر مواقع هم پیش میاد. بعد کم کم که ببینه برای بازی دارم میام پیشش یا میاد پیشم شروع به برقراری ارتباط می کنه و انس میگیره. البته همه اینا به سن و روابط عمومی بچه مربوط میشه. ممکن هم هست که هیچ کدوم از این مسائل نباشه و کوچولوتون از جلسه اول خیلی راحت شروع به برقراری ارتباط کنه. خوب ترجیحا اگر دو کودک که هم رو میشناسن مثلا خواهرو برادر هستند یا هم بازی یا اقوام نزدیک که با هم خوبن، میشه کلاس نیمه گروهی هم داشت. این کلاس ها بر اساس آموزش با متد زبان مادریه و تا هر زمان که کوچولوتون راه بیفته می تونه ادامه داشته باشه.

صبا جان لطفا بهم بگو کوچولوت چند سالشه و سابقه زبان داره یا نه تا بتونم اطلاعات دقیق تری بهت بدم.