دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی کم همین که میخوابونم میزارم زمین فوری بیدار میشه 😑
خب به کارات میرسی شوهرم از دستم ناراحته
دیگه کم کم احتمالا خوابش تنظیممیشع...بچه من ک از سه ماهگی تا نقریبا ده ماهگی دوساعت خواب بود دو ساعت بیدار بجز شبا که تقریبا دوازده میخابید اما وقتی کبیدار میشد نصف شبا شیر میخورد دوباره خوابش میبرد
زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
یه دوره واست میفرستم که به تفکیک راجع به خواب نوزاد 1 ماهه تا دو ساله توضیح داده. یه دکتر معروف متخصص مغز و اعصاب. لینکشو میزارم احتمال قوی به دردت میخوره:
یه دوره واست میفرستم که به تفکیک راجع به خواب نوزاد 1 ماهه تا دو ساله توضیح داده. یه دکتر معروف متخص ...
عزیزم دستت درد نکنه لطف کردی