2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت شب میرم برا شوهرت خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 43 پست
خب اینکه کتک زده اصلا خوب نیست و مادرش نباید بگه میرم خاستگاری الان ک اومدی دیگه خونه بابات به شو ...

خب برا همین اومدم قهر خیر سرم 

که دستش روم بلند نشه دیگه 

چ میدونستم اینجوری شر میشه

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا همین اومدم قهر خیر سرم  که دستش روم بلند نشه دیگه  چ میدونستم اینجوری شر میشه

میگم ک الان اومدی کوتاه نیا دیگه😐

ب خانواده خودت به شوهرت ب مادرشوهرت بهمه بگو ک کتکت زده و تا این اخلاق گندو داره نمیری خونت🙄

مادرشوهرتم بره برادرزادشو بیاره کیسه بوکس اقات کنه 🙄

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
نه اون منو زده بود من اومدم قهر به مادرشوهرمم گفتم  اون گفت چرا رفتی بهش گفتی

مقصر خودتی که به مادرشوهرت گفتی عزیزم.

من که بهت گفتم قبلا...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نه بخاطر اون نبود امروز دوباره گرفت زد تو سرم واسه اون اومدم

عزیزم کاش یه جور دیگه حلش میکردی رفتن و خاتواده هارو درجریان گذاشتن اصلا جالب نیست خودتم میگی خیلی دخترتا دوست داره اگه پشیمونه برگرد یه کمی باهاش سرسنگیت شو

عزیزم کاش یه جور دیگه حلش میکردی رفتن و خاتواده هارو درجریان گذاشتن اصلا جالب نیست خودتم میگی خیلی د ...

اخه مسئله اینجاس پشیمون ک نیست هیچی هی هم زنگ میزنه سرم داد میزنه طلبکاره 

اگه پشیمون بود ک من چیزی نمیگفتم 

اصلا نمیدونم چشه

اینجوری نبوده هیچوقت

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
اخه مسئله اینجاس پشیمون ک نیست هیچی هی هم زنگ میزنه سرم داد میزنه طلبکاره  اگه پشیمون بود ک من ...

سرچی کتکت خوردی ازش ؟ شما که یه بچه داشتی اونم یه دختر چه واجب بود با یه ادم که دارای همچین خانواده ی فرصت طلبی هست ازدواج کنی!! اینا منتظرن تا اززندگی شما اتو بگیرن الانم شما اون اتو رودستشون دادی و به ارزوشون رسوندی .وقتی کتکت ژد باید به پدرت میگفتی میومدمینشست باهاش حرف میزد که تکرار نکنه و ازشتعهد میگرفت بعد اگه تکرار کردمیرفتی قهر اما رفتی به کسیگفتی که الان داره بشکن میزنه و میرقصه و خوشحاله از چشم شوهرت افتادی