مامان_دریا_میگن مدیر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 عنوان مادرشوهرم گفت شب میرم برا شوهرت خاستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 43 پست بچه ها🤕خیلی بد شد جریان الان نمیدونم چیکار کنم مادرشوهرم زنگ زد به مامانم که اگه همین الان برنگرده شب میرم خاستگاری دختر داداشم رو هوا میدن بهشمامانمم نشسته سروصدا کردن ک دیگه اجازه نداری برگردی شوهرمم پیام داده که چرا یه چیز کوچیکو به اینجا کشوندی خیلی بد شد همه چیز💀💣 دنیای من اونیه که خودم میسازم... 1400/06/26 | 17:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomeaghamam عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 4587 به مادرشوهرت هم بگو منم زن نیستم اگه واسه پدرشوهر عزیزم دنبال یه دختر خوشکل نگردم 😐 هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44606 به مادرشوهرت هم بگو منم زن نیستم اگه واسه پدرشوهر عزیزم دنبال یه دختر خوشکل نگردم 😐 بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
مامان_دریا_میگن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 یعنی با هر بار قهر کردن تهدیدت میکنه که هوو میاره سرت😕😣 تاحالا قهر نکرده بودم به مامانم گفته بود دخترتو با یه بچه انداختی به پسرم به چه حقی قهر میکنه چندبار طلاق بگیره بسش میشه دنیای من اونیه که خودم میسازم...
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 13770 تاحالا قهر نکرده بودم به مامانم گفته بود دخترتو با یه بچه انداختی به پسرم به چه حقی قهر میکنه ... یعنی چی بایه بچه؟
مامان_دریا_میگن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 شوهرت هیچی به مادرش نگفت؟ 🤔😐 نمیدونم من درجریان نیستم دنیای من اونیه که خودم میسازم...
مامان_دریا_میگن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 یعنی چی بایه بچه؟ طلاق گرفته بودم قبلا از ازدواج قبلیم یه دختر یک ساله داشتم که باهاش ازدواج کردم اون مجرد بود دنیای من اونیه که خودم میسازم...
مامان_دریا_میگن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 به مادرشوهرت هم بگو منم زن نیستم اگه واسه پدرشوهر عزیزم دنبال یه دختر خوشکل نگردم 😐 🤕 دنیای من اونیه که خودم میسازم...
مامان_دریا_میگن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 شوهرت الان پشیمون نیست؟نیومده دنبالت؟ نه فقط پیام داده ک چرا یه چیز کوچیکو به اینجا کشوندی دنیای من اونیه که خودم میسازم...
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9801 خب اینکه کتک زده اصلا خوب نیستو مادرش نباید بگه میرم خاستگاریالان ک اومدی دیگه خونه باباتبه شوهرت بگو حق نداره دست روت بلند کنه چون هی سرسری بگیری دفعات بعدی بدتر کتک میزنه😑😑 گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
فانوس،دریا عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 392 آخه چرا واقعا چرا با یه اختلاف قهر میکنین میرین؟ قهر کن ولی نرو، مشکلات دیگه رو به مشکلات قبلی اضافه نکن توکل من در همه امور به خدای مهربانم هست، خدایا دستمو بگیر.
ماریکریستی عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2010 سنگین بشین سر جاتهیچ اتفاقی نمیفته.بری وا دادی به فرض هم ازدواج کنه همون بهتر مردی که ننه اش یا دیگری دخالت کنه و.... همون بهتر بره هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو
مامان_دریا_میگن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 610 بذار برن خواستگاری خب بذارم برن خاستگاری که ابروم میره تو قوطی اگه بگیم داره میترسونه هم نمیتونم برم خونه میگن خودش رفت خودش برگشت من به مامانم اینا نگفته بودم که اومدم قهر فقط به مادرشوهرم گفتمشر به پا کرد دنیای من اونیه که خودم میسازم...
6556 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 7 باهمسرت صحبت کن وبهش بگو که ناراحتی نمیخواستی اینطوری بشه وبهش بگو دیگه دست روی شما بلند نکنه